Malmø – Din guide til shopping, restauranter og hotel

 • Western harbour in Malmö
  Western harbour in Malmö

  © Justin Brown/imagebank.sweden.se

 • Locally and organic vegetables at Rötter in Malmö
  Locally and organic vegetables at Rötter in Malmö

  © Miriam Preis/imagebank.sweden.se

 • Moderna Museet in Malmö
  Moderna Museet in Malmö

  © Miriam Preis/imagebank.sweden.se

[text]

Pladser

Eksterne links

 • Malmø Town

Oplev charme, inspiration og afveksling

I dag ligger Malmø´s attraktioner, seværdigheder og kulturelle faciliteter i fristende kort ’afstand’ fra Danmark og byen er derfor i stigende grad blevet en attraktiv destination.

Alle veje i det smukke Skåne fører til Malmø – og Malmø er porten til Skåne og resten af Sverige! Byen spiller sin vigtige rolle i den voksende Øresund region. Via ikonet for integrationen over Øresund, Øresundsbron, kommer I hurtigt og nemt til Malmø for at shoppe, bruge de mange kulturelle tilbud, spise godt – og opleve Sverige lige udenfor hoveddøren!

På trods af vækst og de store forandringer i bybilledet er Malmø fortsat en lille, venlig og imødekommende by med et rigt udvalg af kulturattraktioner, inkl. det nye Moderna Museet Malmö. Byen har et stort udvalg af kvalitets restauranter, charmerende etniske spisesteder og hyggelige caféer. Og så skal man ikke glemme, at Malmø faktisk er en rigtig god handelsby med et stort udvalg af forretninger, ikke mindst hvis I kikker efter svenske designervarer og det nyeste nye fra de førende svenske varemærker indenfor mode.

Gør jer selv den tjeneste at anskaffe jer et Malmö City Card, der giver jer rabat på entréen til en stribe attraktioner, varer og ydelser i butikker og på caféer samt fri parkering visse steder.

Malmø arbejder målrettet på at blive en fuldkommen bæredygtig by, og er faktisk verdenslednede på dette vigtige område. I kan komme med på bæredygtige rundvisnnger, og i det hele taget læse om byens ambitioner her.

“Malmø tilbyder et rigt kulturliv, der omfatter museer, festivaler og café-livet “

Find inspiration til din næste rejse

Få inspiration til din ferie i Malmø! – Malmø er fuld af muligheder. Der er helt sikkert meget mere at opdage end du var klar over. Tag et kig og få flere oplevelser med!

Restaurant Årstiderna in Malmö

Voksende interesse for det klassiske skånske køkken og lokalt producerede råvarer har skabt et reelt boom blandt de mange, og ofte mindre restauranter i Malmø varierede restaurationsliv.

Western harbour in Malmö

Västra Hamnen er Malmøs nye bolig- og forretningskvarter, nærmest midt i centrum. Der er en atmosfære af ”helt nyt og helt frisk” over bydelens arkitektur og udtryk, og i kraft af dens bevidst bæredygtige fundament tiltrækker bydelen masser af international opmærksomhed.

Malmö Konsthall

Malmø er en behagelig ”lille” storby, og alle de store kulturelle seværdighed ligger, så I nemt kan gå mellem dem.

Art and design by Formargruppen in Malmö

Hvorfor er Malmø bare perfekt til en hyggelig shoppingtur? Ganske simpelt; I kan gå rundt til alle butikkerne og indkøbscentrene – næsten da!

Scandic Hotel Kramer in Malmö

Også indenfor overnatning er udvalget i Malmø imponerende – du finder let et hotel efter netop din smag.

Bar and restaurant Victors at Lilla torg in Malmö

Der er musik i luften i Malmø, når byen rigtigt kommer til live, når mørket falder på. Malmø vrimler med hyggelige caféer, pubber, barer og ”live” musiksteder. Ta’ over og vær med i festen.

En fantastisk vision er blevet virkelighed! Den 190m høje Turning Torso kan ikke undgå at imponere – med den unikke kombination af skulptur og bygning må man sige, at der er tale om et landemærke i…

Malmø Arena er ikke bare byens og Sydsveriges nye store multiarena; det er hele Øresunds-regionens multiarena. Her kan man opleve verdenskendte kunstnere indenfor musik og teater, internationale…

Besøg Stapelbäddsparken i Malmø, en af Europas største og bedste udendørs skaterparker på hele 2.000 kvm i Västra Hamnen, Malmø. Parken er åben for skaterentusiaster i alle aldre. Året rundt. Døgne…

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden