Artikler

3 valentinsgaver til ham

Hvis du gerne vil give ham en god gave, når det her snart er valentinsdag, men du ikke er helt sikker på, hvad det skal være for en gave, håber vi, at vi her kan hjælpe dig lidt på vej med at finde det helt rette valg.

Find også inspiration til en personlig valentinsgave til hende her.

Specialøl

Hvis du gerne vil give noget nemt og hurtigt, som han samtidig kommer til at sætte stor pris på, kan du jo vælge at give ham et par gode specialøl på denne dag. Er han glad for øl, og sætter han pris på de unikke øl, kan en specialøl være en rigtig god valentinsgave.

Hvis du har lyst, kan du jo vælge at kombinere det med lidt chokolade, nogle gode lakridser eller lignende, så han har et godt sæt at hygge sig med. Og det er til at få fat i, i stort set alle butikker, så det er nemt at finde.

Bælte, pung eller øvrige accessories

Det kan også være, at du mere er til at give ham et nyt bælte, en lækker pung eller andre former for accessories, som han måske har gået og snakket om længe, men som han bare ikke har fået købt til sig selv endnu.

Det kan også være, at det er på tide at give ham et fedt ur, hvis du har lyst til det. Der findes jo et hav af urmærker, så det bør være lige til at finde et ur, som både passer i hans smag og ind i dit budget for gaven. Det er en oplagt gaveide.

Weekendophold for to

Har du lidt mere at gøre godt med, kan du jo også overveje at give ham et weekendophold for to, hvor I kan komme lidt væk og bare være jer selv for en stund.

Der er jo tit masser at se til i en hektisk hverdag, og er det længe siden, at I bare har haft lidt tid for jer selv, er det jo oplagt at give ham et weekendophold, så I kan få plads til hinanden igen.