Artikler

Aarhus kan noget særligt

Aarhus kaldes også for Jyllands hovedstad. Den østjyske by er som en lille storby. Byen har det hele, men er samtidig ekstrem hyggelig. Et oplagt sted for en forlænget weekend, også hvis du kommer fra Sverige.

 

By med meget at byde på

Danmarks næststørste by har rigtig meget at byde på for besøgende. Det har den sådan set altid haft. Men nu har den nye letbane gjort det mere behageligt og let at komme rundt og til de vigtige steder. Mange kender Aros kunstmuseum, Moesgaard Museum og selvfølgelig Den Gamle By. Men man skal også blot nyde det generelle kulturliv i Aarhus. I og omkring byens latinerkvarter er der rigtig mange muligheder for gode, kulturelle oplevelser. Plus at byen også er berømt for at det er muligt at få rigtig gode gastronomiske oplevelser. Og så er der et godt natteliv langs å’en, hvor folk hænger ud, drikker kaffe, cocktails eller noget lækkert øl.

 

Overnatning i Aarhus

Skal du på en forlænget weekend eller anden form for ophold i Aarhus, så kan du lige så godt få en oplevelse ud af dit ophold. Det får du helt sikkert på hotellet GUESTapart, som du få meget mere viden om ved at klik her. GUESTapart er et anderledes, lækkert indrettet hotel. Hele arkitekturen på hotellet er en oplevelse i sig selv. Der er brugt udsøgte materialer ved indretningen af GUESTapart. Møbler er smukke og komfortable, på væggene er originale kunstværker og disse er suppleret af meget dekorative lamper. Bare helt generelt er hotellet super lækkert indrette og et behageligt sted at opholde sig.

 

Lækkert loungeområde

På GUESTapart findes alle faciliteter du har brug til at gøre dit ophold til en lækker og behagelig oplevelse. Specielt hotellets loungeområdet, der ligger i forlængelse af restauranter er noget særligt. Her har du alle muligheder for at arbejde i stille og rolige omgivelser, men også bare at slappe og nyde livet. Men inden du slapper af i den smukke lounge, skal du have et måltid. Og det får du i hotellets restaurant, hvor du får økologis mad af højeste kvalitet. Selvfølgelig er der også velvære og fitness faciliteter, af højeste kvalitet, på hotellet.

 

Aarhus letbane

Blot 100 meter fra GUESTapart kan du benytte dig af den stadig nye Aarhus letbane. En oplagt mulighed til let adgang til hele Aarhus. Letbanen har en samlet længde på ca. 110 km og me 48 stationer, kommer du let til dit favoritsted i byen, de også kalder for Smilets By,

 

Et værelse til dit behov


På hotel GUESTapart findes en række forskellige kategorier af værelser. Der er helt sikkert noget, der matcher dit behov. De mindst værelser er på omkring 30 kvm, og så er det muligt at få helt op til 60 kvm via Connecting Doors mellem to værelser. Alle er lækkert indrettet, så du er sikret et super behagelig ophold.