Sjove lege med sexdukker

Skal du holde en polterabend, kan det virke som en stor mundfuld. Især hvis du ved, at det primært er dig, der skal holde den pågældende fest. Det kan være meget stort at skulle planlægge en hel polterabend alene, så det vigtigste er, at man finder nogen man kan alliere sig med. Så finder man også ud af hvor meget man kan få lavet når man arbejder sammen og i flok. Hvis man deler opgaverne ud, kan det være, at der er nogle der står for maden, nogle der står for drikkelsen, og nogle der står for legene. Det er altid sjovt at melde sig til at være den, der skal stå for legene. Så kan man hurtigt få lavet nogle lege, der indebærer sexlegetøj. Det er nemlig klassisk, at det er noget, som man bruger og snakker om til en polterabend. For eksempel kan man lave sjove lege med sexdukker, der ser sjove og fjollede ud.

En polterabend med sexlegetøj er sjov

Der findes mange måder hvorpå man kan inddrage sexlegetøj til en polterabend. Der er nemlig mange forskellige typer af lege og lignende, hvor sexlegetøj kan have en primær plads. En af de meget oplagte typer af sexlegetøj er sexdukker. Til stort set alle fester af denne type, vil man se en eller flere sexdukker. De kan have meget forskellige funktioner, men at bruge dem i en leg er oplagt.

En af de lege man kan lege er meget typisk for en polterabend. Man kan sætte sig ned om et bord og begynde at snakke om forskellige sexstillinger. Man kan tale lidt om, hvad man kan lide, når det kommer til stillinger, og så kan den gå på runde. Folk vil måske sige noget sjovt og overraskende og en dejlig og interessant samtale vil opstå. Mange vil måske endda nævne, at de er vilde med sexlegetøj i forbindelse med dette.

sexdukker billede

Når det kommer til bruden eller gommen, kan I bede vedkommende om at demonstrere den pågældende yndlingssexstilling. Hvor I andre blot skulle sige, hvad I kunne lide, kan I lade denne person imitere den. Det er pinligt, men også meget sjovt. Sørg blot for, at du på forhånd har købt en eller flere sexdukker. Klæd også dukken ud i tøj fra gommen eller bruden, da det vil gøre det endnu sjovere og realistisk.

Lim et ansigt på sexdukker og hav det sjovt

Ønsker du at lege den leg, hvor man skal demonstrere sexstillinger med sexlegetøj, kan du også vælge at printe et billede ud af den person, som hovedpersonen skal giftes med. Det kan gøre, at det virker endnu mere interessant og mere realistisk. Det vil være noget, som alle griner af da det ser meget komisk ud.

Her bør du også vælge et billede, der ser skægt eller sjovt ud. Ovenstående eksempel er blot et af mange eksempler på, hvordan du kan bruge sexlegetøj og sexdukker i forbindelse med en polterabend. Der findes også mange andre måder, hvorpå du kan have det sjovt med sexdukker og legetøj til en polterabend.