Find kærligheden på en gratis datingside

 

Dengang netdating var et nyt marked, var der stort set kun betalingssider, da udbydere ikke vidste, om det ville være en økonomisk holdbar tjeneste. Dette har ændret sig, efterhånden som netdating er blevet større og større. Givet hvordan de fleste datingsider er gratis disse dage, er det mere muligt at have profil på flere forskellige sider på samme tid – uanset om du bor i Sverige, Norge, Danmark eller uden for Skandinavien.

Gratis netdating er blevet standarden, men hvor udbredt er det, og hvordan undgår man at blive snydt?

Gratis netdating er særligt udbredt blandt unge

Mange unge benytter sig af gratis netdatingsider, da det ikke altid er tilfældet, at man er heldig at finde sig en kæreste på en bytur, hvor rationaliteten er bedøvet af alkohol.

Også seniordating er fremmarch, da flere og flere generationer benytter sig af både internet og smartphones. Her kan man særligt se, hvordan det kan have blevet så populært blandt unge, da det er muligt at downloade de fleste datingssider som en app. Dette gør kontakten lettere og bevirker, at man kan tjekke siden, når man for eksempel befinder sig i offentlig transport. Manglen på betaling gør dem også attraktive for unge, da de flestes begrænsede økonomi bevirker, at de er begrænset til gratis dating, hvis de ønsker at finde kærligheden.

Sørg for at tjekke datingsidens privatlivspolitik

At forsikre sig, om at siden har en ordentlig privatlivspolitik, er væsentligt, da indtastningen af personlige oplysninger gør dem til oplagt salgsmateriale til reklamebureauer. Dermed risikerer du at få irriterende reklamer rettet specielt mod dig på dine sociale medier. Et link til privatlivspolitikken kan typisk blive fundet nederst på siden. Tjek også ”Vilkår for brug” for at kontrollere, om de har ordentlige processer for at screene sine medlemmer, før medlemskab accepteres. Det er særligt vigtigt at være forsigtig med gratis datingsider.

Forsikr dig om, at ophavsretten er opdateret

Dette er en af de simpleste måder at tjekke en datingsides autenticitet på. Skulle den ikke være aktuel, selv hvis det blot er med nogle måneder, bør du undgå den.

Tjek enkelte relevante medlemmers profil igennem

Find nogle af de profiler, der bedst passer på dine kriterier, og undersøg, hvorvidt de virker ægte. For det første kan du se, hvorvidt profilen generelt er velskreven eller noget ragelse.

For det andet kan du tage et kig på, om alle medlemmerne ser stereotypisk fysisk attraktive ud. Nok er et generelt attraktivt udseende ikke ensbetydende med, at man er falsk, men at indsætte falske profiler med sådanne profilbilleder er en udbredt taktik brugt af nye datingsider for at tiltrække nye brugere. Derfor bør du forsikre dig om, at der også er personer med mere gennemsnitligt udseende blandt dem.

Ser datingsiden generelt godt ud?

En anden måde at tjekke en datingsides autenticitet på er ved blot at tage et kig på, hvorvidt den er behagelig at se på og nem at navigere. Har den ikke disse træk, og har den irriterende pop-up vinduer, er det et typisk tegn på en dårligt administreret side. Risikér ikke at nævne dine personlige oplysninger på en side, der ikke ser troværdig ud.

 

Musikfestivaller 2012

Her nedenfor kan du finde et udpluk af den lange række af spændende og stort anlagte musikfestivaller, som vil løbe af stabelen i 2012.

Variationen af genrer er fænomenal, mens de enkelte festivaller imponerer med virkeligt store internationale navne som trækplastre. Der er noget perfekt til dig!

Med godt 70 små og store festivaller i alle afskygninger i løbet af sæsonen i 2012, er der uden tvivl masser af oplevelser i vente, som netop passer din smag. Og for resten.. – hvorfor ikke opleve noget helt nyt og udvide ”musik-horisonten”?! En musikfestival i Sverige er meget mere end blot musik – der er virkelig tale om ”totaloplevelse”, hvor også selve stemningen, gadebilledet, det kulinariske og nattelivet indgår.

Stort set alle tænkelige genrer er repræsenteret ved mindst én af sommerens tilbagevendende festivaler i Sverige – uanset om du er til kammermusik, jazz, blues, elektronisk musik, house eller heavy metal, så tag et kig nedenfor!


 • Hultsfred

  På Hultsfred venter der i 2012, udover så meget andet, nogle rigtig store oplevelser med flere af rock-historiens ægte ”sværv…


 • Åmål Blues Fest

  En af Sveriges mest rene bluesfestivaler, hvor man for en billig penge kan høre og opleve blues-musik fra mange forskellige lan…


 • Båstad Kammermusikfestival

  Med et endnu ikke offentliggjort tema, er der igen i år lagt op til dejlige overraskelser under Båstad Kammarmusikfestival.


 • MADE Festival

  Som en sand ’institution’ indenfor den svenske musikscene er MADE med blandt koncert-årets højdepunkter – det er ’avant garde’…


 •  

   

  Sweden Rock Festival

  Er du skuffet over Roskilde Festivalens program, når det gælder heavy metal-musik, så er Sweden Rock Festival stedet for dig.


 •  

   

  Stockholm Jazz & Bluesfestival

  5. – 7. oktober præges by- og kultur-billedet i det smukke Stockholm igen af en stemningsfuld hyldest til jazz- og bluesmusikken….


 •  

   

  Eksjö Tattoo

  Musikken på Eksjö Tattoo er skabt til at imponere og indgyde respekt – og det virker stadig forbløffende godt på både store og…


 • Göteborgs Kulturkalas

  Göteborgs Kulturkalas er en lille uges kulturunderholdning for hele familien, hvor de forskellige kunstarter nærmest er ved at…


 •  

   

  Way out West

  Sidste år blev Way Out West i Göteborg af MTV kåret til årets mest innovative festival. På programmet er både rock, elektronisk…


 • Siesta Festivalen

  På kun ti år har Siesta Festivalen sat et imponerende særegent fingeraftryk på den svenske musikfestival-scene.

Links til festivaler i Sverige

 • http://www.bastadkammarmusik.com/ http://www.hultsfredsfestivalen.se/
 • http://www.stockholmjazz.com/ http://www.eksjotattoo.se/
 • http://www.wayoutwest.se/ http://www.malmofestivalen.se/
 • http://www.peaceandlove.se/ http://www.bluesfest.net/
 • http://www.swedenrock.com/ http://www.siestafestivalen.se/
 • http://kulturkalaset.goteborg.com/ http://www.madefestivalen.se/

 • http://helgeafestivalen.se/