Tag den med ro, når du er single

Nogle mennesker lever fint med singlelivet. Nogle nyder ligefrem singlelivet, og så er der dem, der ikke bryder sig om at være single. Dem, som ihærdig prøver at finde en at tilbringe livet sammen med. Men uanset hvilken ”gruppe”, at man tilhører, så findes der selvfølgelig ikke noget rigtigt og forkert.

At være to

Mange vil gerne finde den eneste ene, som de kan leve resten af livet med. En, som de kan dele livets op- og nedture sammen med. For nogen kan det næsten ikke gå stærkt nok med at finde en kæreste. For andre haster det ikke. Der sker det, når det sker.

Men der er også nogle, der vælger at leve som singler. Det kan fx skyldes tidligere dårlige erfaringer. Der findes nogen, der siger, at de ikke skal have en kæreste igen.

Uanset hvad, så vil de fleste på et eller andet tidspunkt i deres liv komme til at savne det at være to om noget. Og det er ofte det, der får mange til gerne at ville have en kæreste.

Er det lettere at være single?

Men at finde rundt i kæreste-universet kan nogle gange være lettere sagt end gjort. Fordi hvad gør man på første date, og hvad skal man absolut ikke gøre? Hvordan fliter man? Hvad er frækt at sige under sex, og hvad skal man bestemt ikke sige? Nogen gange kan det endda føles lettere at være single, men der er heldigvis mange gode artikler til personer, der er single. Fx er der gode råd til, hvad man kan sige under sex, som er frækt, eller hvordan man bedst kan score en. Men et godt råd er også, at man skal leve i nuet og ikke at tænke alt for meget over alting.

Når du mindst venter det

Selvom at man virkelig ønsker at finde sig en kæreste, og at det egentlig skulle have været i går, at man fandt ham/hende, så er det en god ide at tage den med ro, når det kommer til at finde kærligheden. Der er et ordsprog, der lyder ”Det kommer, når man mindst venter det”. Det er et ordsprog, der ofte passer, når det kommer til kærligheden. I stedet for at søge på artikler kun om kærlighed, så kan det også være en god ide at læse om noget, der slet ikke omhandler kærlighed. Der findes mange gode sider med nyheder. Mange kobler fx af, når de læser nyheder. At være opdateret indenfor nyheder gør også, at man har mere at snakke med en kommende date om.

%MCEPASTEBIN%


Koncerter og arrangementer i Malmø

Malmø bugner af kulturtilbud i 2012!

I 2012 vil Malmø præsentere et imponerende udvalg af eksklusive kulturtilbud og store internationale top-arrangementer.

Malmö Beach Event, Ribersborg

5. maj til 16. august

I maj starter Malmö Beach Soccer og der er fuld aktivitet i Ribersborgsområdet frem til august, med musikfester, Beach Volleyball og konkurrencer.

Læs mere:

www.malmobeachsoccer.se

Irving Penn, Moderna Museet

16. juni til 2. september

Fotografen Irving Penn (1917-2009) blev en af de førende modefotografer i sin tid og var fra midten af ​​1940’erne, knyttet til modemagasinet Vogue. Udstillingen præsenterer et rigt udvalg af hans fotografier.

Læs mere:

www.modernamuseet.se/malmo

Sommerscene Malmø, overalt i gadebilledet

9. juni – 12. august

Hvert år arrangerer Sommerscenen et omfattende udendørs program for børn, unge og voksne, fordelt på omkring 40 spillesteder og scener over hele Malmø.

I alt præsenteres ca. 200 forestillinger og koncerter med alt fra dans, film, musik og teater til forskellige genre-overskridende scenekunstformer. Det festlige kulturprogram for sommeren 2012 er netop nu under udarbejdelse og vil helt sikkert byde på en overflod af spændende tilbud – altid med gratis entré.

Læs mere:

www.malmo.se

Danish Dynamite – Kim Larsen & Sanne Salomonsen, Amiralen

9. juli

To af Danmarks mest berømte artister kommer til Malmø for en koncert.

Læs mere:

www.amiralenmalmo.se

Bastard, Mölleplatsen

Lö 28 jul 2012 – sö 19 aug

BASTARD er en spektakulær, sprængfarlig og stærk forestilling, som du ikke må gå glip af.

Bastarder en historie der kredser om en dysfunktionel familie. En fortælling om en far, hans fire sønner og deres partnere. De har alle et anstrengt forhold til hinanden. Ingen af sønnerne har en tæt relation til deres far, og efter mange år uden kontakt får de pludselig en indbydelse til faderens fortstående bryllup.

Faderen har en uhyggelig påvirkning på sine omgivelser og da sønnerne finder ud af, at faderen skal giftes med den ældste søns ungdomskærlighed, indledes et meget destruktivt og oprørt selskab. Oplev Waage Sandø, som faderen med en kant og råhed, du aldrig har set ham med før.

Læs mere:

www.malmostadsteater.se

Malmø City Horse Show, Ribersborg

9 – 12. august

Til sommer vender Malmø City Horse Show for tolvte gang tilbage med masser af herlige nyheder på programmet, der som sædvanligt byder på noget for hesteinteresserede og dyrevenner i alle aldre.

Malmø City Horse Show ser ligeledes frem til at kunne præsentere en række af fremtidens stjerner indenfor konkurrenceridning og til at lade publikum opleve spændingen når unge ridetalenter mødes i sportens fartfyldte konkurrencer.

Desuden vil Malmø City Horse Show ”tyvstarte” med springkonkurrencer og sommerferieaktiviteter – det bliver en uge fyldt med underholdning og spænding!

Læs mere:

www.malmo.se

Kent, Pildammsparken

11. August

Et af Sveriges mest populære band leverer et unikt udendørs koncert i Pildammsparken. Tag en picnic og nyd.

Læs mere:

www.kent.nu

Malmø-festivalen

17 – 24. august

Gå ikke glip af Sveriges ældste by-festival med dans, musik, artisteri og mad fra alle verdenshjørner. Festivalugen byder på alt fra spændende teaterforestillinger, konkurrencer og kunstværker i byrummet til koncerter med store kendte kunstnere og de hotteste nye navne. Med ca. 1.400.000 besøgende er Malmø-festivalen ikke blot Sveriges ældste, men også skandinaviens største festival.

Det hele foregår centralt i Malmøs gadebillede og specielt omkring Posthuspladsen, Stortorget, Gustav Adolfs Torg, Raoul Wallensbergs Park, Sødertull, Østra Slottsparken, Altonaparken og Centrum. Alt er gratis! – ingen entréer.

Læs mere:

www.malmofestivalen.se

Malmø Ultra Bowl IV, Stapelbäddsparken i Västra Hamnen

17. – 19. august

Velkommen til at se eliten af ​​skateboarding på plads i Malmö.

Læs mere:

www.skatemalmo.se

Velo Classic, Malmö Idrottsplats

8. september

Byens største cykelløb – cykle 75 eller 120 km.

Læs mere:

www.malmoveloclassic.se

Brewery walking med ølsmagning, Malmö Bryghus

7 sept. – 15 Dec.

Fredage og lørdage hele foråret arrangeres bryggerivandringer i historiske Malmø Bryghus med afsluttende ølsmagning.

Læs mere:

www.malmobrygghus.se

Guidede rundvisninger på Malmö Opera

Hele året

Malmö Opera er ingen almindelig arbejdsplads, her findes lige ved 90 forskellige fag repræsenteret. Højtuddannede specialister sørger for at hver enkelt opsætning kan møde sit publikum. Der er meget, der skal klappe, både før, under og efter forestillingen. Det er en oplevelse at se, hvordan det hele fungerer.

Læs mere:

www.malmoopera.se

Evita, Malmø Opera

14. september – 20. januar 2013

Her fremført på svensk fortælles den legendariske historie om Eva Duarte, som fra sin fattige barndom på landet kommer til Buenos Aires for at prøve lykken som danser, radiostjerne og skuespiller. Hun klatrer opad den sociale rangstige via en række kærlighedsaffærer og møder endelig Juan Perón.

Eva hjælper ham med hans politiske karriere og Perón bliver endeligt Argentinas præsident og diktator. Det er under tiden ved Peróns side Eva holder den følelsesladede tale, der kendes som sangen Don’t Cry for me Argentina.

Eva engagerer sig selv politisk og bliver en velgører for folket, som giver hende tilnavnet Evita. Den argentinske overklasse og militæret afskyr hende og hendes situation forværres da man opdager at penge, som går til hendes hjælpefond havner i hendes egne lommer. Eva dør af kræft som 33-årig, men hendes persona overlever hende og den dag i dag har hun mange tilhængere.

Læs mere:

http://www.malmoopera.se/forestillinger

Tutankhamon, Malmø-Messen i Hyllie

15. september – januar 2013

For 90 år siden skabte Howards Carters opdagelse af den, indtil da, ukendte farao Tutankhamon’s grav verdenssensation.

Fra 15. september kan du besøge en eksakt kopi af graven i dens originale udformning. Denne unikke udstilling viser således en detaljeret tredimensionel genskabning af verdens mest fascinerende grav og dens uvurderlige skatte. Tutankhamons historie fascinerer den dag i dag – hans mystiske for tidlige død og unikke arv har skabt en legende.

Tag med på en rejse til Kongernes Dal – i Malmø!

Læs mere:

www.tutankhamun.nu

MMA Superior Challenge

6. Oktober

For første gang afholdes en stor internationel MMA-event i Øresundsregionen. Superior Challenge er den største MMA-begivenhed i Europa, og nu er der mulighed for at opleve den i Malmø Arena.

Læs mere:

www.malmoarena.com

Lionel Richie, Malmø Arena

17. Oktober

Med mere end 100 millioner solgte albums og en stor repertoire af hits, er han en levende legende. Lionel Richie er på besøg i Malmö Arena den 17. oktober.
Lionel Richie leverer en blanding af materiale fra hans 30-årige karriere, fra Commodores, gennem 80’ernes ballader til den seneste upbeat-pop.

Læs mere:

www.malmoarena.com

Flere arrangementerwww.malmotown.com