Camping

Camping i den svenske natur

Med omkring 100.000 pladser på over 600 campingpladser i Sverige er der masser af muligheder for gode campingoplevelser i vores lange naboland.

I er velkomne med eget telt, campingvogn eller mobile home – og mange steder kan I også leje godt indrettede og veludstyrede hytter på campingpladserne.

Campingpladsernes beliggenhed i Sverige er helt fantastisk. Det er noget nær umuligt at kunne bo så tæt på vandet og i så naturskønne områder, som dér hvor campingpladserne ligger. I kan opleve kysten, skærgården, ødemarken, fjeldet, de uendelige skove eller de store søer – stort set lige udenfor døren.

På en campingferie i Sverige er I garanteret hyggelige og enestående naturoplevelser. Og er I til storbyoplevelser, vil I erfare, at mange større svenske byer også byder på campingpladser tæt på bygrænsen.

Service og faciliteter på de svenske campingpladser er altid enestående høj. I kan trygt forvente, at der er rent og pænt, ryddeligt og velfungerende. Både på udendørs arealer, i bade- og toiletbygninger og overalt, hvor man færdes i fællesskab. Lige som alle andre steder i Sverige.

De fleste svenske campingpladser har en lille dagligvarebutik eller en kiosk, ofte også en café eller en restaurant, og masser af aktiviteter som f.eks. swimmingpool, minigolf, boldbaner, bordtennis, cykeludlejning, legepladser, børnevenlige badestrande og meget mere.

Det svenske campingliv er om noget et aktivt udendørs liv med oplevelser til alle i familien. Og det, der ikke findes på pladserne, kan I få hjælp af ejere, personale eller naboerne til at finde i nærområdet. Campingfolket er aldrig karrigt med idéer og tips. Og skulle det regne, har mange campingpladser i Sverige trådløst Internet, så I sidde indendørs og surfe på nettet, spille et spil eller se en film.

En campingferie i Sverige er bare året bedste børneferie – også for mor og far. På en campingplads keder børnene sig aldrig; der er altid noget, der sætter fantasien i sving, altid andre børn at lege med – og børn kender ikke til sprogbarrierer – og altid en voksen i nærheden til at gi’ en hjælpende hånd, hvis det er nødvendigt.

Der er masser af campingpladser i hele Syd- og Vestsverige, så I kan sagtens finde en plads, der passer lige til jeres smag og behov. Er I f.eks. til badeferie, lokker First Camp i Torekov med egen sandstrand helt ude på spidsen af Bjäre-halvøen. Vil I hellere nyde Smålands store natur, er Växjö Swecamp Camping et godt valg, mens I kan opleve både skærgård og det historiske Karlskrona på Dragsø Camping på sin egen lille ø, bare 3 km. fra Karlskronas centrum.

Mange campingpladser i Sverige holder åbent året rundt. I bestemmer selv hvor og hvornår I vil på camping. Der er pladser overalt i Sverige.

Læs mere her:

www.firstcamp.se/torekov

www.evedalscamping.com

www.dragso.se

 

 
Naturen i Sydsverige – m…

Ved første øjekast ser naturen i det sydlige Sverige ud som Danmark; landskabet er fladt, opdyrket elle…

 
I Sverige kommer familie…

Har I lyst til en rigtig familieferie, hvor samvær og oplevelser er i centrum – så er Sverige det rette…