Artikler

Dansk rimordbog udvider til Sverige

Den Danske rimordbog: Rimordbogen – Hvad rimer på har haft stor succes i Danmark og er nu kommet til et punkt hvor de er klar til at udvide til det svenske marked.

De åbner ikke deres indgang på markedet med en komplet rimordbog, men den vil langsomt blive udviklet over det næste års tid, hvorefter der er store ambitioner for det svenske ordbogsmarked også.

Sveriges største og bedste rimordbog

Ambitionen fejler ikke noget, for det handler nemlig om at lave Sveriges største og bedste gratis rimordbog indenfor en kort årrække. Det hele kommer til at være tilgængeligt på Rimordbok.se og du kan altså allerede nu besøge siden og finde de første rimord.

Hvorfor skal jeg bruge en rimordbog?

Du sidder måske og tænker “hvad skal jeg bruge en rimordbog til?”, til det er svaret at der faktisk er mange tilfælde hvor helt almindelige danskere søger en rimordbog, men også professionelle der arbejder med tekster søger inspiration til rim en gang i mellem.

Herunder kan du finde nogle eksempler på hvornår du kan bruge rimord:

  • Festsange
  • Digte
  • Remser
  • Bøger
  • Taler

Det er klassiske eksempler på hvornår der bliver opsøgt inspiration til rim.

Sprog og ord er i det hele taget en underset og underudviklet ting på nettet. Der er mange sider med autogenereret lister og ordforklaringer mm. men det sætter ikke fokus på hvad det er brugeren virkelig søger og netop dette forsøges der med disse rimordbøger at blive ændret på.

Det er heller ikke udelukket at der kommer andre ordbøger, som er online og gratis, fra samme leverandør bag de to nævnte rimordbøger herover. Der er nemlig store mangler mener de, når det kommer til gratis ordbøger på nettet.

Det betyder ikke at de klassiske ordbøger ikke stadig har deres rettighed, for nogle ordbøger skal bruges på en bestemt måde og sporg-ordbøger er unikke idet de er mere kompliceret.