First Hotel BillingehusFirst Hotel Billingehus – helt på toppen!

På toppen bjerget Billingen med en vidunderlig udsigt over byen Skövde finder I First Hotel Billingehus. Det er et hotel, der ligger i naturskønne omgivelser, og tilbyder aktiviteter, rekreation, afslapning og god mad; alt sammen til både store og små!

Sammen med hotellet ligger Billingebadet med 3 udendørs swimmingpools, der rummer oplevelser til alle aldersgrupper. Hotellet tilbyder også en flot spa med en 32 grader varm pool, sauna, fitnessrum, minigolf og legerum til børnene.

Hotellets restaurant er kendt for sin gode mad og drikke; det finder I også på udendørs-caféen ”Sandbergs”.

Lige udenfor hotellets hoveddør ligger Billingens store naturområde med mange vandrestier, joggingrute, mountainbike-ruter og søen med gode fangstmuligheder. Om vinteren er her skøjtebane, slalombakke og langrendsløjper.

Omgivelserne byder på mange slags oplevelser. For børnene lokker ikke mindst ”Skara Sommarland” med Sveriges største vandland; ”Skara Sommarland” ligger bare 20 km. fra Billingehus. Noget nærmere ligger et af Sveriges vigtigste kulturhistoriske steder, Varnhems Kloster, hvor Birger Jarl ligger begravet.

En vigtig detalje: På First Hotel Billingehus er der masser af parkeringspladser – og de er gratis!

Læs mere på hotellets hjemmeside.

First Hotel Billingehus

  • Hotel Duxiana i Lund

    Sov i lækre Dux senge på Hotel Duxiana i hjertet af Lund! Hjerteligt velkommen til det personlige og charmerende Hotel Duxiana mid…

  • Mayfair Hotel Malmø

    Mayfair Hotel er et prisbelønnet hotel midt i centrum af Malmø. Hotellet ligger i en af Malmøs ældste bygninger med mere end 700 å…