gekaas ullared

Gekås Ullared – billig shopping i Sverige!

  • Gekås Ullared outside Falkenberg

    Gekås Ullared outside Falkenberg

    Gekås Ullared

[text]

Pladser

Eksterne links

  • Gekås Ullared

Regionale links

  • Halland.se

Ullared er en lille landsby i Falkenberg kommune, cirka en times kørsel syd for Göteborg og en halv time fra Varberg.

Men de fleste tænker ikke på selve stedet, når de hører navnet, de tænker på varehuset Gekås Ullared, som i folkemunde bare kaldes Ullared. Her er der altid lave priser – på alt!

Gekås Ullared er STORT! – varehuset har et samlet butiksareal på 30.000 kvadratmeter, hvilket svarer til hele fem fodboldbaner. Svenskere, og efterhånden også rigtig mange danskere, valfarter hertil for at fylde indkøbsvognene op med utroligt billige kvalitetsvarer.

“En tur til indkøbscentret et par gange om året vil kunne gøre en mærkbar forskel på husholdningsbudgettet. “

I Gekås kan du finde det meste – faktisk ”alt til huset og husholdningen, som kan være i en bil”. At mad og slik er billigt i Sverige har vi vidst længe. Men du kan også finde tøj, sportsudstyr, elektronik, tasker, kosmetik, rengøringsmidler, dyrefoder, rideudstyr, legetøj for store og små og indretning til hjemmet, for bare at nævne en lille del. Med priser ned til under det halve af normale danske priser – og med den gunstige valutakurs – kan du hurtigt spare mange penge på en shopping-tur til Ullared i Sverige.


Vind gavekort hver uge!

Vi tænder et lille lys i efterårsmørket! Ved udgangen af hver efterårsmåned trækker vi lod om et gavekort, der kan forgylde dit efterår. Vær med i konkurrencen og vind enten månedspræmien på 5.000 sek eller en af de mange ugepræmier på hver 500 sek. Find konkurrencen på:

facebook.com/gekas.ullared.dk


Da udsendte fra den danske avis ”24 timer” tog på indkøbstur til Gekås Ullared sparede de chokerende 52% på indkøbene, sammenlignet med prisen i danske supermarkedskæder – og vel at mærke uden at købe tilbudsvarer.

Læs den ”rystende” artikel her!


Et særligt koncept – til DIN fordel!

Hvert år valfarter over 4 millioner svenskere mange hundrede kilometer for at ”shoppe-amok” i det fem fodboldbaner store discount-varehus. Konceptet er specielt – for eksempel kan du ikke finde oplysninger om priser på enkelte varer, før du står i varehuset – men du kan være sikker på at alt er meget billigt og der er masser af ”kup” at gøre.


Årsagen til at indløbscentret kan holde så lave priser på sine varer er, at der købes store volumener direkte fra leverandøren, og at fortjenesten på enkelte varer derfor er minimal, hvilket dog opvejes af omsætningens meget store omfang. Desuden arbejder Gekås ikke med tilbudsaviser og ”lokkepriser”, men i stedet med konstant lave priser på alt og enkelte ”her-og-nu”-tilbud du kan finde i varehuset. På denne måde spares udgifter på reklame og tryksager m.m., hvilket kommer DIG til gode i form af lavere omkostninger og dermed lavere varepriser. Med denne forretningsmodel er det altså kunderne, og ikke en række mellemled, som er vinderne.


Hvis der ikke konstant blev fyldt op på hylderne, kunne de mange ivrige kunder faktisk tømme butikkens enorme lager, med mere end 100.000 varenumre, tre gange om ugen. Derfor er det altså ikke sikkert at dét varehuset har ”i dag” er at finde i morgen, men sortimentet skifter hver dag og der er helt sikkert noget andet godt til dig. Det grundlæggende princip hér er, at hver gang det lykkes at få presset indkøbsprisen ned, så gives fordelen videre til dig som kunde. Lave marginaler giver lave priser! – Kom og gør et fund!


Kort fortalt, kan Gekås Ullared give dig utroligt lave priser på alt fordi:

Kort fortalt, kan Gekås Ullared give dig utroligt lave priser på alt fordi:
• Gekås har rigtig gode indkøbspriser på alle varer og arbejder med lave marginaler på hvert produkt
• vareomsætningen er enorm
• der nærmest ikke bruges nogen penge på reklame

Halland in Southern Sweden

Halland præges af sin lange, enestående kyst, naturen er varieret og spændende, hvilket man kan opleve blandt andet i de mere end 120 naturreservater.

Shopping in Gothenburg

Her finder du åbningstiderne for Gekås Ullared i 2012!
Reklamer: