Grand Hotel i Lund

Hjerteligt velkommen til store oplevelser!

Allerede da Grand i Lund åbnede helt tilbage i 1899, tænkte man i nye baner. På et moderne hotel skulle gæsterne ikke bare sove og spise; nej, de skulle leve og ha’ det godt sammen. En grundtanke, som vi har bevaret og hele tiden fornyer.

Når sjælen er vigtig

Grand er et hotel med sjæl. Sjælen sidder i væggene, i gulvet og i taget. Store dele af Grand er ganske enkelt imprægneret med over 100 års af Lunds historie, og sjælen er flyttet med gennem alle renoveringerne og ombygninger på hotellet gennem årene. Sjælen sidder i duften af den gode mad og i aromaen fra vinen, den kan føles i det klirrende krystal og i duften overalt på hotellet.

Klassisk stil & store oplevelser

På Grand er alle gæster forskellige. Hotellets stil er klassisk, og har lige netop den atmosfære, man forventer sig af et over hundrede år gammelt hotel. Alle værelser er individuelt indrettet, der følger selve rummets egen forudsætninger samtidig med, at det afspejler hotellets storslåede atmosfære og helt egen ånd. Hjerteligt velkommen til store oplevelser på Grand Hotel i Lund!

Læs mere her:

Hotel Grand i Lund
og

Oplevelsespakker

Kontakt

+46 46 280 61 00


 

 
Oplev det kulturelle Lund!

Ta’ på besøg i Lund, en af Europas mindste storbyer, og start med at slentre rundt i de charmerende snæ…

 
Sov i lækre Dux senge på…

Sov i lækre Dux senge på Hotel Duxiana i hjertet af Lund! Hjerteligt velkommen til det personlige og ch…