hoestfesten paa oeland


Høstfesten på Øland – årets højdepunkt

Velkommen til Sveriges største høstfest. I dagene 30. sept. – 3. okt. indbyder hele Øland til den 14. høstfest i træk.

”Sveriges spisekammer” slår dørene op på vid gab og lokker folk til, der vil nyde høstens mange lækre resultater. Forretninger, gårdbutikker, restauranter, spisesteder og caféer sælger og serverer både friskhøstede og forarbejdede lækkerier.

Høstfesten på Øland tilbyder noget for alle. I år byder høstfesten på hen ved 900 aktiviteter over hele øen! Hele Ølands erhvervsliv, med alt lige fra blikkenslagere og kunstnere til bønder og restauranter, sætter alle sejl til for at skabe en rigtigt god fest. Det sker hele tiden noget fra åbningen torsdag 30. sept. til den store afslutningsparade søndag 3. okt. I kan bl.a. opleve Kunstnatten, ildskulpturer, fyrværkeri, dukkeoptog, græskarmænd, ”Night Glow”-arrangementer, kokke- og tjenerkonkurrence, udstillinger, ”Fårets Dage”, kunst-installationer, Ølandsforum og meget andet.

I kan vælge og vrage! Høstfesten på Øland er en sand folkefest, der lokker hundredetusinde af gæster til fra både nær og fjern. Kommer I med campingvogn eller autocamper, er der indrettet særlige standpladser ved de fleste af øens havne.

Høstfesten på Øland knytter hele Øland sammen på kryds og tværs fra branche til branche, fra nord til syd og fra slot til hytte. Der findes masser at se på og endnu mere at gøre, smage på, handle, nyde og beundre.

Velkommen til en farvestrålende ø! Velkommen til Høstfesten på Øland!

I kan læse meget mere om Høstfesten på Øland på

www.skordefest.nu

  • Oplev kulturarven i Bohuslän

    Bohuslän har altid været en inspirationskilde for kunstnere. Et godt eksempel er Carl Wilhelmsson, en af Sveriges store malere, og…