Hotel Oeresund i LandskronaHotel Öresund

Hotel Öresund er et privatejet hotel midt i hjertet af Landskrona, tæt på både Landskrona Citadel og den naturskønne ø Hven.

Hos os bor I på et hotel, hvor roen hersker i omgivelser med aner helt tilbage fra 1700-tallet. På vores 132 smagfuldt indrettede og komfortable værelser bor I behageligt tæt på både byens centrum og det blå Øresund.

De svundne tider mærkes tydeligt under restaurant Nils Holgerssons kælderhvælvinger; her forenes historie og gourmetmad til bemærkelsesværdige og minderige oplevelser. I vil møde et køkken, hvor kulinariske højdepunkter går hånd i hånd med årstidens råvarer.

Hotel Öresund er et af det nordvestlige Skånes største konferencehoteller. Vi arrangerer store sammenkomster og små møder i vores konferencelokaler med plads til op til 180 personer. Skal konferencen rumme noget ud over det vanlige, kan vi i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartner opfylde lige netop jeres ønsker og behov. Vores konferenceværtinder står klar til at træde til undervejs, hvis I skulle ha’ behov for hjælp eller savne noget.

Hotel Öresund ligger midt i Landskrona, kun et stenkast fra både havet og centrum. På bare fem minutters kan I spadsere til Landskrona Citadel, der er Nordens bedst bevarede slot fra 1500-tallet. Galleriet Landskrona Konsthall og Landskrona museum ligger lige udenfor hotellets dør. Hven-bådene, som nemt tager jer til Hven – Øresunds Perle – sejler fra havnen nogle få hundrede meter fra hotellet.

På Hotel Öresund får vores gæstfrihed og det venlige personale jer til at trives og føle jer godt tilpas fra første øjeblik.

Velkommen til "Mulighedernes Hotel"

Hotel Öresund

Tlf. +46 418 47 40 00
[email protected]

www.hoteloresund.se

Hotel Öresund

  • Hotel Tylösand

    Drømmer du om luksuriøs afslapning og spa i smukke naturomgivelser? Så er det prisvindende Tylösand Spa i Sverige lige noget for d…

  • Varbergs Kurort

    Folk er kommet til vores spa i Varberg i næsten 200 år for at slappe af. Vi tror, at det skyldes, at vi både tager wellness og nyd…

  • Varbergs Stadshotell & Asia Spa

    Velkommen til et af Sveriges mest moderne konference- og feriehoteller. Vores ambition er simpel: Vi vil give jer en oplevelse, de…