Hotel

Hoteller i Sverige! Tilbud, Wellness og værelser!

Hotellerne i Sverige tilbyder generelt overnatninger og ophold af høj kvalitet, et righoldigt og varieret udbud af faciliteter og oplevelser, og ikke mindst en gæstfri følelse af at være velkommen – også som børnefamilie.

Sverige er et stort land – og har mange hoteller

Alene de lange afstande har skabt et behov for de mange hoteller, I kan finde i Sverige. I de store byer og de fleste provinsbyer findes et stort antal hoteller i forskellige prisklasser fra store kædehoteller til store og små private hoteller.

Ude omkring i det svenske landskab finder I også hoteller på herregårde og godser, gårdhoteller samt gæstgiverier og kroer med århundredes traditioner og ofte med et køkken, der tilbyder store gastronomiske oplevelser.

Antallet af hoteller rundt om i Sverige med deciderede faciliteter indenfor spa og wellness eller skabt med særligt design eller luksus er vokset voldsomt de senere år, og her venter der jer særlige oplevelser. Og så er der selvfølgelig alle bade- og skisportshotellerne, der er særligt skabt til store og små ferier udenfor i naturen.

Jeres værelse er altid i orden

Forventningen om at møde et hotelværelse, der bare fungerer, bliver stort set aldrig skuffet i Sverige. Kerneproduktet er bare i orden. Der er generelt fokus på gode senge, rene og veludstyrede toilet- og badeforhold og respekt for ikke-rygere. De fleste svenske hoteller tilbyder ryger-værelser, alt andet er ikke-ryger!

Hotelværelser er i reglen udrustet med TV, radio og internetforbindelse. Hvis ikke, findes det altid som fællesfaciliteter. Ofte er der mulighed for at købe forfriskninger fra værelsets minibar eller fra automater på gangen.

Dagen starter altid stort og solidt på et svensk hotel; I kan være sikre på at blive stillet overfor en righoldig og varieret morgenbuffet, inkl. sild og en god stærk svensk kaffe! Morgenmad er altid inkluderet i prisen.

En lille detalje er vigtig at huske: Ved ankomst til et svensk hotel skal man – formelt set – kunne legitimere sig. Husk derfor altid ID i form af pas, kørekort e.l.

Mange og forskellige faciliteter

I Sverige er der en udbredt tradition for, at virksomheder, myndigheder og organisationer holder møder og konferencer så at sige ”udenfor kontoret”.

Det betyder, at mange hoteller har en række faciliteter, der øger kvaliteten og oplevelsen for mange private kunder, der f.eks. benytter hotellet i weekender eller ferier.

Typisk er det swimmingpool, sauna, solarium (på moderne svensk kalder man tit den slags faciliteter for hotellets ”relax-område”!), billard, bordtennis, dart m.v. Bl.a. som følge af de mange erhvervskunder har mange svenske hoteller egne og velfungerende restauranter og caféer. De mange faciliteter gør ofte selv et kort ophold til en større og samlet oplevelse.

Kik efter ”paket”

Mange hoteller tilbyder ”paket” – og det er værd at holde øje med.

”Paket” betyder egentlig ”pakke” på svensk, og det dækker over to ting. Dels over de særlige ”tilbud”, hvor hotellet tilbyder ophold til særlige fordelagtige priser, måske på grund af ledig kapacitet på særlige tidspunkter.

Dels små miniferier, hvor hotellet ”pakker” forskellige elementer sammen til en samlet pakke med ophold og f.eks. gode menuer – på hotellet eller på nærliggende gourmetrestauranter – spa og wellness, kultur- og naturoplevelser og meget mere.

Man kalder det også ”all inklusive”, fordi det er en samlet oplevelsespakke med meget mere end bare opholdet – og ofte til fordelagtige priser!

 

Læs mere om udvalgte hoteller i menuen eller brug kortet til at finde forskellige hoteller.