index

Velkommen til Sverige

Planlægger I at rejse til Sverige? Familieferie i Sydsverige, tøsetur til Malmø, kultur og leg i Gøteborg eller en vennerejse til eventyr i nordlige Sverige. Vi håber I  finder inspiration, og siger velkommen til Sverige!


Skiferie Sverige! Check! Det vigtigste punkt på årets huskeliste! På vores ski site får du overblik over alle de førende vintersportssteder i Sverige, både dem i fjeldene, og dem nede i det sydlige Sverige.

Kast jer over skibakkerne, kør med hundeslæde eller nyd naturen på skøjter eller langrendsski – dét er vinter i Småland.

En ny flyrute direkte fra København til Kiruna i Lappland giver mulighed for vinteroplevelser som nordlys, skiløb i fantastisk sne og bjergtagende omgivelser. Eller hvad med en overnatning på verdens største ishotel?

Vind billetter til valgfri koncert med Malmö Symfoniorkester i 2013 og overnatning på Quality Hotel Konserthuset!

Stockholm. Storslået. Og stærkt vanedannende!

Storbyen Stockholm, Sveriges hovedstad med den smukke skærgård, er en metropol i norden, hvor der er mulighed for at opleve masser indenfor seværdigheder, shopping og gastronomi.

Den ekstreme nordlige breddegrad, over polarcirklen, har velsignet Lapland i det nordligste Sverige med nogle lige så ekstreme, verdensberømte lysfænomener, der tiltrækker rejsende fra hele kloden.

Igennem de seneste årtier har byen udviklet en ny og unik identitet som en moderne europæisk storby med masser af kvaliteter og tilbud. Læs vores nye guide til Malmø her, med shopping, gå-ruter og restauranter.

Vil I oplev mere end 2.000 km2 med rå, vild og fuldstændig ægte naturskønhed? 100 gletsjere? Og 6 af Sveriges højeste bjergtoppe? Så er Sarek det helt rette sted!


Kommende arrangementer i Sverige Bookable accomodation

 • Evita, Malmø Opera14 september – 20 januar

 • Julemarked på Liseberg, Gøteborg16 november – 23 december

 • Fanny og Alexander, Malmø Stadsteater/Intiman 30 november – 29 januar

 • Premiere-flyv fra København til Kiruna20 december

 • Sommarnattens leende, Malmø Opera 02 februar – 23 marts

Book online via VisitSwedens partnere

Reklamer:Community of Sweden.com

Besøg vores brugergruppe, hvor du kan dele dine historier og fotos med andre turister og svenskere!

Gå dertil


De mest populære historier

 • private beach

  Mariangela Clerici

 • Circular walks with gps

  The most valuable information your gps gives you is your location anywhere on the planet. This is a good a reason as any for owning one. When you move, with your gps turned on, it will record a… »

  Karin Hoffmann


De mest populære fotos

Summer in Malmö

Alin Gogan

Malmö castle

Florence R.

Summer in Malmö

Ahmed Ashraf

Turning Torso

Thomas Junell