Artikler

Kridhvid glæde i hjemmet

Dit hjem bør være et sted du finder glæde! Glæde kommer i mange former, både i praktiske og æstetiske former, og det er op til dig at finde en god balance som virker i dit hjem. I denne artikel vil jeg dog gerne slå et slag for, at gøre hjemmet kridhvidt, lysende og strålende hvidt. Hvis dette interesserer dig, så læs med lige her.

Hvorfor er hvidt godt?

Det gode ved det hvide er, at det reflekterer meget lys, og lys giver energi, humør og overskud. Kender du til at blive trist og smådeprimeret om vinteren? Det er sikkert fordi du ikke får nok lys. Du kan gøre en del, bare ved at indrette dit hjem meget hvidt, og med gode lyskilder. Du skal naturligvis starte med, at male hvidt i hele hytten. Måske kan køkkenlåger og lignende ikke males, men det kan vægpartier rundt om skabe og døre. Dette er en stor opgave, så det bør overlades til de professionelle. Det er ikke svært at finde en lokal maler, og det nemmeste er faktisk at gå på nettet, og lede efter en god oversigt over lokale malere. Der er også hjemmesider du kan finde, som hjælper med at indhente tilbud.

Prioriter dig selv og dit hjem

At male og indrette sit hjem kridhvidt er ikke bare en luksushandling, det er noget der kan hjælpe dig til at være i bedre humør, hele året. Farver kan være fint, men det kan du tilføje i dine møbler. hvis dit udgangspunkt er hvidt, så er du garanteret meget lys, og det er sundt for dig. Det koster lidt penge at få en maler ud, men bagefter vil du opleve, at du har et splinternyt hjem i mange år frem. Så tænk på dig selv og din bolig, og gå med på den hvide bølge!