landskrona

Landskrona

  • The island of Hven in the middle of the Öresund

    The island of Hven in the middle of the Öresund

    Gunnar Magnusson/skane.com

[text]

Pladser

Eksterne links

Regionale links

  • Landskrona Tourist ( Dansk )
  • Visit Hven

Landskrona & Hven er noget for enhver smag! Her er seværdigheder i overflod og et væld af muligheder for en aktiv ferie.

Mange af golfbanerne har åbent året rundt, og vandhundene tilbydes skønne badestrande, friluftsbade og eventyrbadet Karlslundsbadet.

Byen ved vandet

Øresund tiltrækker mange lystfiskerne, men også Saxåen og Sveriges første saltvands put n’ take i Citadellets voldgrav trækker. Idet Landskrona ligger ud til Vestkysten er der masser af vind, og både wind- og kitesurfing er populært her.

I næsten 600 år har besøgende ladet sig begejstre af Landskrona. Dengang som nu er det i høj grad den fantastiske natur, der lokker. Her finder du skyggefulde parker, haver og et naturskønt bakkelandskab, der er i fuldstændig harmoni med den smukke udsigt over Øresunds dybblå vand.

Når du går gennem byen, kommer du forbi spændende slotte, idylliske fiskerlejer og herlige sandstrande. Kort sagt – her findes alle elementerne til et mindeværdigt besøg.


Familieferie

Landskrona og Hven har alle ingredienserne til en vellykket familieferie. Hvorfor ikke begynde med en svømmetur ved en af de børnevenlige strande, i eventyrbadet Karlslundsbadet eller i et af de to friluftsbade? Efter en styrkende frokost kan I gå om bord på en af de både, der arrangerer fisketure på Øresund. Vi garanterer, at I får en dejlig eftermiddag til søs.

Aftensmaden kan I indtage på en af Landskronas fine restauranter, og I kan tilbringe natten på en af byens mange overnatningssteder. Her er alt fra vandrerhjem og campingplads til hoteller og slotsophold.

Helsingborg in Skåne

I Skåne, dejligt tæt på Danmark, er der god plads – alligevel er det et af de områder i Sverige med flest indbyggere.

The island of Hven in the middle of the Öresund

Fantastisk at en lille ø som Hven kan indeholde så meget dejligt og spændende! Her er både strand, oltidsminder, natur, kultur og Tycho Brahe’s gamle observatorium.
Reklamer: