liseberg


Liseberg

Gøteborgs imponerede forlystelsespark

Rigtig mange danskere kender allerede forlystelsesparken Liseberg, der er Nordens største af sin art. I 1923, da parken slog dørene op for første gang, var Liseberg allerede et hit og imponerede blandt andet med tidens største og vildeste rutsjebaner.

Liseberg er stadig med forrest i feltet når det gælder top-moderne forlystelser. I 2011 åbnedes for eksempel Europas højeste frit-falds-forlystelse ”AtmosFear”, som garanteret vil give dig et adrenalin-kick uden lige. Der er dog (heldigvis) også mange langt mere afdæmpede forlystelser og karruseller at vælge imellem, såsom det nye kæmpestore Lisebergshjulet, hvorfra du kan opleve en fantastisk udsigt over parken, samt en lang række mindre ”hårrejsende” attraktioner for de mindste børn og de mere afdæmpede temperamenter.

Liseberg forlystelsespark har over 30 forskellige forlystelser og attraktioner og, som noget helt centralt, en smuk og velholdt park fyldt med blomster til at danne rammen om hele oplevelsen. Liseberg er virkelig perfekt til hele familien. Der er sjov underholdning på scenerne for de mindste, sjove forlystelser og rutsjebaner for børn i alle aldre, samt koncerter med store navne i løbet af sommeren. Samtidig ligger parken bekvemt og let tilgængeligt i Gøteborg. Gå ikke glip af et besøg i Liseberg i år!

Göteborg

Liseberg

Telefon
+46(0)31-400 100
Mail
[email protected]
Websted
Mere om Gøteborg