Martin og Ketil

Martin og Ketil holder ferie i Sverige!

”Sverige har det hele, både byer og natur”, synger Martin og Ketil i ”Sveriges-sangen”. Det er den nye kendingsmelodi, som gutterne bag ”Naturpatruljen” har lavet sammen med 20 små videoer om ferie i Sverige for børn og deres familier. I kan se alle videoerne – inkl. musikvideoen – her på meresverige.dk.

Martin og Ketil er kendt og elsket af en hel generation af børn og deres forældre for deres natur- og oplevelsesprogrammer på TV; altid lavet med de to gutters blik for de lidt skæve oplevelser, altid helt nede på jorden – og altid gennem-musikalske og iørefaldende. Hvem husker ikke sangen om ”Doktor Pjuskebusk” og de anderledes, men lærerige, indslag ”Gæt en lort” i ”Naturpatruljen”?

Martin og Ketils interesse for naturen, dyrene og de spøjse oplevelser – og ikke mindst deres ganske særlige evner til at fortælle en helt konkret historie i børnefamilie-højde og med glimt i øjet – passer perfekt til mange danske familiers ønsker om at finde nye og anderledes oplevelser i Sydsverige. Oplevelser, der gør Sydsverige til noget helt andet, end det Danmark, vi og vores børn ser til daglig. Og som bare ligger og venter på at blive oplevet.

De 20 videoer præsenterer nye og helt konkrete idéer til oplevelser på 1-dags ture og små miniferier i Sydsverige. Det er ofte oplevelser, der måske ikke altid lige står på s. 1 i ”Den Store Håndbog over Vigtige Ferieoplevelser i Sverige”, men som Martin og Ketil har fundet med hjælp fra en masse gode mennesker i Sverige, der har en anderledes og spændende historie at fortælle.

Oplevelser på egen hånd i naturområder, besøg i små og store dyreparker, store og små aktiviteter i naturen, besøg på historiske seværdigheder og allermest sjove indtryk, der går lige i hjertet på både børn og voksne.

Læs mere om Martin og Ketils idéer til oplevelser og se alle videoerne her på sitet – I finder dem alle i menuen.

Så er både jeres børn og I selv klar til at opleve Sverige. Ligesom Martin og Ketil, der synger, at de ”er i fin stil, begynder at smile over det hele, når de holde ferie i Sverige”!


 

 
Masser af spændende akti…

Ferie- og fritidscentret Isaberg ligger vidunderligt mellem Isabergstoppen og Algustorpasøen i det vest…

 
Velkommen til Glasriket!

Glasriket er det store område i det østlige Småland mellem byerne Kalmar og Växjö med en flere hundrede…