nordens ark dyreparken for truede dyrearter


Nordens Ark

Dyreparken for truede dyrearter

I Nordens Ark kan du opleve mange forskellige spændende dyr, blandt andet findes her både krybdyr, leoparder, pandaer, fjeldræv, los, ugler og – som én af de største attraktioner – de 300 kilo tunge Amur-tigre fra Kina og Sibirien.

Dyrene du kan opleve i Nordens Ark er meget forskellige, blandt andet findes her både krybdyr, leoparder, pandaer, fjeldræv, los, ugler og – som én af de største attraktioner – de 300 kilo tunge Amur-tigre fra Kina og Sibirien. Dyrene lever alle i store åbne og flotte anlæg, som skal ligne deres naturlige omgivelser så meget som muligt. Dette giver også besøgende den bedste oplevelse af dyrene.

Alle parkens dyr lever i store åbne og flotte anlæg, som skal ligne deres naturlige omgivelser så meget som muligt. Dette giver også besøgende den bedste oplevelse af dyrene.

Nordens Ark er en dyrepark for truede dyrearter; dyreparken indgår i det internationale avlssamarbejde for at bevarelse. I parken kan I opleve henved 80 truede dyrearter, og et besøg er en unik mulighed for alle i familien for at opleve dyr som sneleopard, ulv, tiger, lods og flere gamle nordiske husdyrracer. Alt sammen i et storslået miljø, hvor dyrene så vidt muligt lever på deres egne betingelser. Efter en lang og oplevelsesrig dag kan I spise middag og overnatte på vores nye Nordens Ark Hotel.

Norden Ark ligger længst inde i skærgården i Åbyfjorden i det smukke Bohuslän. Ønsker I at holde konferencer eller møder hos os, skræddersyr vi jeres arrangement, så det bliver den perfekte blanding af møde og oplevelser.

Bergslagsbild
, Tom Svensson

Nordens Ark

Telefon
+46(0)523-795 90
Mail
[email protected]
Websted
Nordens Ark
Adresse

Nordens Ark
Åby säteri
456 93 Hunnebostrand
Sverige