Artikler

Nye produkter: forkæl din kat eller hund

Har du lyst til at forkæle din hund eller kat lidt ekstra? Eller er der nogle praktiske produkter til dit kæledyr, du bare står og mangler, så besøg www.canem.dk i dag.

Hos Canem har vi alt, du kan drømme om, til din kat eller hund. Der er både aktivitetslegetøjet til kæledyret, der har brug for at udfolde sig lidt ekstra i hverdagen, kradsetræer til de kløende katteklør, sikkerhedsudstyr, hunde- og kattelemme og meget meget andet. Vi kan lige så godt sige det ligeud: der findes næsten ikke det produkt til dit kæledyr, du ikke kan finde hos os.

Det bedste til din hund eller kat

Camen er drevet ud fra filosofien om at gøre livet så godt som muligt for katte og hunde rundt omkring i de danske hjem. Derfor har vi fokus på at sælge produkter i den bedste kvalitet. Samtidig er det vigtigt for os at have et så stort og bredt udvalg, at alle kan finde det, de har brug for, hos os.

Lige som vi mennesker er vidt forskellige, er katte og hunde også vidt forskellige og har derfor forskellige behov. Måske er du klar over, præcis hvad dit kæledyr mangler. Måske har dit kæledyr lidt sart mave, og du har brug for at finde det helt rigtige foder. Eller også er det bare som om, din kat eller hund mangler et eller andet, men du har svært ved at sige, hvad præcist det er. Men bare rolig. Det finder vi ud af.

Gode priser og grundig vejledning

Hos Camen sørger vi for at give dig en grundig vejledning, så du er sikker på at få fingrene i det helt rigtige produkt. Vi har styr på vores produkter, og vi forstår de behov, der er, hos både kæledyr og ejere. Bag Camen er Wicki Oppendieck, som selv har både to katte og to hunde, og det er faktisk det personlige udgangspunkt og ønsket om at give det bedste til sine egne katte og hunde, der fik Wicki til at starte Camen.

Derfor tør vi godt sige, at vi ved lidt om, hvad hunde- og katteejere leder efter, og hvordan vi bedst hjælper dig. Det gør vi blandt andet ved at have et stort og bredt udvalg, men også produkter til gode priser. Det kan være dyrt at have kæledyr, og det har vi forståelse for. Derfor vil vi gerne sørge for, at dine kæledyr får de helt rigtige produkter, uden du behøver at købe dig helt fattig.

Når du kontakter os, får du ikke bare et autosvar. I stedet får du personlig vejledning og service, og vi har styr på det, vi snakker om. Alle vores produkter er nemlig nøje udvalgt med kvalitet og dit kæledyrs behov for øje.