Artikler

Padel tennis i Sverige er populært som aldrig før!

Kender du til padel tennis? Det er stort i Sverige, og det er nemt at se hvorfor, i og med at det er en sport, der tager det bedste fra andre sportsgrene, der involverer ketchere, og kombinerer det med sjov, sved på panden, et hyggeligt samvær, og som samtidig er noget, alle kan deltage i.

Det er noget, der er let at komme i gang med, og fordi alle kan være med, så appellerer det til en bred skare af følgere.

Selve banen er normalt lavet med både glas og hegn, som under normale omstændigheder bruges som en del af spillet, netop for at kunne slå modstanderen.

Spillet padel kan udøves på alle tider af året, fordi der både findes baner indenfor og udendørs, hvor de fleste udendørs baner er åbne året rundt, og har monteret belysning, så du kan spille, selv når det er mørkt.

Padel tennis har en række fordele frem for andre spil

Padel er rigtig godt på en række områder, hvor de mest markante er, at det for de fleste vil være hurtigere at komme ind i og at lære, end andre spil hvor du bruger en ketcher.

Men det er samtidig noget, der aktivt forbedrer din reaktionstid og dine reflekser, selv om det trods alt ikke kræver hverken stor styrke eller indøvet teknik for at være god.

Det at det kræver mindre fysisk gør også, at selv om du er uøvet, så får du ikke skader undervejs.

Padel er mindre belastende på knæ og led, fordi spillet finder sted på noget blødt kunstgræs, og ikke et hårdt underlag.

Det er en mere social sport end så mange andre sportsgrene, i og med at der er 4 spillere på banen ad gangen.

Padel har en del mere effektiv spilletid, af den årsag at bolden altid bliver på banen, og der dermed ikke er ophold i spillet.

Padel er blandt de hurtigst voksende sportsgrene, ikke bare i Sverige, men i verden

Hvor vi må erkende at svenskerne har fat i den lange ende når det kommer til at hygge sig, hvor Padel både udøves på hyggeplan, men også har en sportsforbund der regulerer sporten, for de mere seriøse spillere.

Hvis du søger mere inspiration, så kig på Padelxpert.se, hvor du kan lade dig inspirere til måske at besøge Sverige, men også at kaste dig over en sport, det bestemt ikke er alle der kender til, og måske blive bidt af det.