Artikler

Prøv nye ting og få et bedre liv

Når du træder ud af din komfortzone, er det først ubehageligt. Men jo mere, du skubber dine egne grænser, desto mere af livet og verden omkring dig får du lov til at opleve. En komfortzone er som et låg, og jo mere, du skubber til det, jo mere lys vil du se!

I denne artikel får du nogle gode råd til, hvordan du kan bryde lidt ud af din komfortzone i hverdagen, og hvordan du samtidig holder dig sikker og forberedt.

Nogle uheld er ikke dét værd

En nem måde at bryde lidt ud af sin komfortzone er ved at tage en køretur til steder, du ikke kender. Drag ud i det blå og se, hvor du kommer til!

Men der er altid en risiko for, at turen bliver kort. Måske er din bil ikke lige så meget med som du, og den vælger at sige stop på halvvejen. Bliv medlem hos Falck vejhjælp – de kan komme og hjælpe dig, hvis dit eventyr bliver kortere end forventet, eller hvis bilen bare siger stop på en helt almindelig torsdag.

Ikke alle eventyr er værd at stå i siden af vejen, men mens du er der og venter på hjælp, så få det bedste ud af det. Se dig omkring, nyd, hvor du er, og prøv at se efter de små detaljer, du ellers ville misse på farten.

Prøv ny mad

En helt simpel måde at bryde ud af din komfortzone, er ved at prøve nye retter fra rundtom i verden. Medisterpølse og kartofler er meget godt, men hvorfor ikke udvikle dig selv og dine kulinariske egenskaber og prøve kræfter med pho eller chow mein?

Det kan selvfølgelig være svært at få fat i alle de dér små ting, du ikke altid kan finde i Føtex. Der for bør du kigge på et online asiatisk supermarked. Varerne bliver leveret lige til din dør, og du kan gå i gang med at eksperimentere og kokkerere, som du vil!

Der er mange gode og nemme opskrifter på nettet, der vil tage dig på en smagsrejse verden rundt. I stedet for at rynke på næsen eller affeje det med det samme, så prøv kræfter med ny mad og få en større forståelse for andre kulturer.

Når du laver maden selv, kan du desuden moderere mængden af krydderier, som der ofte er noget mere af i udenlandsk mad end i den danske.