rejser

Det sydligste Sverige

 • Bovallstrand Marina on the West Coast
  Bovallstrand Marina on the West Coast

  © Mark Harris/imagebank.sweden.se

 • Canola field in Skåne
  Canola field in Skåne

  © Miriam Preis/imagebank.sweden.se

[text]

Pladser

Regionale links til SEO

 • Visit Skåne
 • Visit Blekinge
 • Visit Halland
 • Visit Småland
 • Visit Ystad & Österlen
 • Kalmar Turism
 • Öland Turism
 • Destination Gotland

Hvis I har læst Henning Mankells bøger og set Tv-filmene om ”Wallander”, så har I sikkert allerede et ganske godt indtryk af det sydligste Sverige. Og ikke mindst af , for her foregår det meste af handlingen i ”Wallander”. Området er faktisk så smukt som det fremstår på billederne: Bølgende marker, hvide gårde ude i periferien, og de endeløse hvide sandstrande. Er det også Sverige, tænker I måske?

Ja, det er Sverige lige på den anden side af Øresund. Og der er flere overraskelser i vente. Langs med kysten på det eventyrlige ligger de gamle pittoreske fiskerlejer som and , og længere oppe på Bjärehalvøen kan I besøge de mere eksklusive badebyer Torekov og .

Det sydlige Sverige er et af Europas allerrigeste landbrugsområder, og området er spækket med små lokale dyrkere eller forædlere af lokale råvarer og gårdbutikker. Det skånske køkken har lam, kalv, vildt, gås og fisk på spisekortet. Prøv at ”smage på Skåne” på restauranter, kroer, caféer og ”kaffestugaer” over hele Skåne.

Det sydligste Sverige er et charmerende og oplevelsesrigt område med store bølgende frodige marker, masser af kulturhistoriske attraktioner – også helt tilbage fra ”danskertiden”, klipperne på Kullen og storslåede strande mod syd og øst, frugtplantager og kunstner-miljøer i det bedårende Österlen og den kosmopolitiske og kontinentale storby Malmø. Besøg eventuelt seobureau.dk for at finde et godt SEO bureau til at håndtere din søgemaskineoptimering. SEO er svært så få nogle til det.

Gøteborg er en levende storby i international topklasse, Sveriges mad hovedstad i 2012 og porten til oplevelser langs den enestående svenske vestkyst.

Bare i det sydlige Sverige finder vi mere end 145 golfbaner, og mere end 40.000 danskere tager hvert år til Sverige med det hovedformål at spille golf.

Igennem de seneste årtier har byen udviklet en ny og unik identitet som en moderne europæisk storby med masser af kvaliteter og tilbud. Læs vores nye guide til Malmø her, med shopping, gå-ruter og restauranter.

De nationale og regionale vandreruter i det flade Central- og Sydsverige løber på kryds og tværs ud mod kysterne mod øst, vest og syd. Og langs med ruterne er der masser af hoteller, vandrehjem, campingpladser og mulighed for ly i landskabet. 

 


Reklamer: