Din guide til oplevelsernes land

 

Velkommen til din helt egen Sveriges-rejse-designer

Vælg de interesser, der passer bedst til netop jeres Sverigestur i menuen til højre og du får et stort udvalg af klikbare oplevelsesmuligheder præsenteret på kortet herunder. Klik så videre på de oplevelsespunkter du har skabt og få mere inspiration til spændende aktiviteter, oplevelser, overnatningsmuligheder og meget mere.

God fornøjelse og rigtig god tur til Sverige!

Vejret i Sverige

Her kan du følge med i, hvordan vejret er i Sverige lige nu, og hvordan det ser ud de kommende 4 dage.

Fri
Chance of Rain

Høy: 11 °C
Lav: 0 °C

Chance of Rain

Sat
Chance of Rain

Høy: 13 °C
Lav: 5 °C

Chance of Rain

Sun
Rain

Høy: 12 °C
Lav: 1 °C

Rain

Mon
Mostly Sunny

Høy: 11 °C
Lav: 1 °C

Mostly Sunny

Skal vi tage afsted?
 

Ringsjö Kro og Hotel

Stress af med golf, god mad og skønne overnatningsfaciliteter på Ringsjö Kro og Hotel midt i Skåne – kun en time fra København. I fantastisk natur tæt på alle Skånes golfbaner ligger Ringsjö Kro og Hotel med udsigt over Ringsjön.

Her kan du koble af og blive forkælet med god lokal mad i afstressende omgivelser – både ude og inde. Der serveres fisk fra Ringsjön, grønsager fra naboen, vildt fra det nærmeste gods blandt meget andet. Maden tilpasses efter årstidens råvarer.

Du kan sidde ved Ringsjön og læse en god bog inden aftenens aktiviteter, nyde de kolde drikkevarer i udeserveringen eller nyd dine venners selskab på jeres egen lille terasse, som hører til værelserne.

Golfbaner

Ringsjö Kro og Hotel samarbejder med en række golfbaner, og du kan få hjælp til at booke dig ind på en bane. Blandt andet er der samarbejde med Bosjökloster GK, som ligger på den anden side af søen et par minutter væk. Derudover kan nævnes Elisefarm GK, Eslövs GK, Svalövs GK, Kävlinge GK, Lunds AK.

Golfpakke

En golfpakke hos Ringsjö Kro og Hotel indeholder spil på Bosjökloster GK inklusiv frokost i restauranten, dagsgreenfee og tidsbooking. Hos Ringsjö Kro og Hotel får du velkomstdrink, 3-retters middag med kaffe, overnatning i 4-stjernede værelser med morgenmad.

Læs mere her: www.ringsjokrooghotel.se og Golfpakker

 
 
Skåne – blandt landets b…

Sig Skåne, og de fleste tænker på mad. Skåne har en lang historie af velsmagende madlavning og velrenom…

 
Skåne – for krop og sjæl

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen….