Ronneby Brunn i Blekinge

Ronneby Brunn – et moderne klassisk spahotel i Blekinge

Ronneby Brunn Hotel ligger midt i Blekinge, tæt på hyggelige Ronneby, Ronneån og den smukke skærgårdskyst – og bare et par timers kørsel fra Danmark.

Ronneby Brunn er et af Sveriges ledende turist- og konferencehoteller, og samtidig et moderne spahotel, der viderefører stedets stolte spatraditioner.


Selve hotellet har rødder tilbage til 1897, men allerede helt tilbage i 1705 begyndte folk at strømme til Ronneby og den nyopdagede, helsebringende kilde. Den findes fortsat i den store og smukke Brunnspark, der omgiver hotellet.

Hotel Ronneby Brunn er det optimale sted til en ekstra lille miniferie eller en decideret spa- og rekreationsferie. Hotellet tilbyder et stort og varieret udbud af energigivende og afstressende aktiviteter. Her kan I regne med omtanke og omsorg på alle niveauer hvert et minut af jeres ophold!

Hotellets restaurant, ”Brunnsrestaurangen”, er kendt for sin gode mad, der spiller godt sammen med hotellets wellness-koncept. På ”Sommarterrassen” byder man både på troubadour underholdning, natklub og afslappet hygge.

Hotel Ronneby Brunn har 265 værelser, inkl. 3 suiter. Der findes både allergi- og handicapvenlige værelser – og værelser specielt til rygere! I alt har hotellet plads til over 600 gæster; det og de velfungerende mødefaciliteter gør stedet til et af det sydlige Sveriges mest populære konferencehoteller.

Ronneby Brunn ligger ideelt for oplevelser langs Blekinges fascinerende kyst eller i de hyggelige købstæder – og er I golfspillere, ligger den nærmeste golfbane kun et solidt drive fra receptionen!

Læs mere her:

Ronneby Brunn


 

 
Spa i Halland – her er v…

Spa -og kurophold er en levende tradition i Halland. Forkælelse både krop og sjæl.

 
Skåne – for krop og sjæl

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen….