Din guide til oplevelsernes land

 

Velkommen til din helt egen Sveriges-rejse-designer

Vælg de interesser, der passer bedst til netop jeres Sverigestur i menuen til højre og du får et stort udvalg af klikbare oplevelsesmuligheder præsenteret på kortet herunder. Klik så videre på de oplevelsespunkter du har skabt og få mere inspiration til spændende aktiviteter, oplevelser, overnatningsmuligheder og meget mere.

God fornøjelse og rigtig god tur til Sverige!

Vejret i Sverige

Her kan du følge med i, hvordan vejret er i Sverige lige nu, og hvordan det ser ud de kommende 4 dage.

Fri
Chance of Rain

Høy: 11 °C
Lav: 0 °C

Chance of Rain

Sat
Chance of Rain

Høy: 13 °C
Lav: 5 °C

Chance of Rain

Sun
Rain

Høy: 12 °C
Lav: 1 °C

Rain

Mon
Mostly Sunny

Høy: 11 °C
Lav: 1 °C

Mostly Sunny

Skal vi tage afsted?
 

Ronneby Brunn – et moderne klassisk spahotel i Blekinge

Ronneby Brunn Hotel ligger midt i Blekinge, tæt på hyggelige Ronneby, Ronneån og den smukke skærgårdskyst – og bare et par timers kørsel fra Danmark.

Ronneby Brunn er et af Sveriges ledende turist- og konferencehoteller, og samtidig et moderne spahotel, der viderefører stedets stolte spatraditioner.

Selve hotellet har rødder tilbage til 1897, men allerede helt tilbage i 1705 begyndte folk at strømme til Ronneby og den nyopdagede, helsebringende kilde. Den findes fortsat i den store og smukke Brunnspark, der omgiver hotellet.

Hotel Ronneby Brunn er det optimale sted til en ekstra lille miniferie eller en decideret spa- og rekreationsferie. Hotellet tilbyder et stort og varieret udbud af energigivende og afstressende aktiviteter. Her kan I regne med omtanke og omsorg på alle niveauer hvert et minut af jeres ophold!

Hotellets restaurant, ”Brunnsrestaurangen”, er kendt for sin gode mad, der spiller godt sammen med hotellets wellness-koncept. På ”Sommarterrassen” byder man både på troubadour underholdning, natklub og afslappet hygge.

Hotel Ronneby Brunn har 265 værelser, inkl. 3 suiter. Der findes både allergi- og handicapvenlige værelser – og værelser specielt til rygere! I alt har hotellet plads til over 600 gæster; det og de velfungerende mødefaciliteter gør stedet til et af det sydlige Sveriges mest populære konferencehoteller.

Ronneby Brunn ligger ideelt for oplevelser langs Blekinges fascinerende kyst eller i de hyggelige købstæder – og er I golfspillere, ligger den nærmeste golfbane kun et solidt drive fra receptionen!

Læs mere her: Ronneby Brunn

 
 
Spa i Halland – her er v…

Spa -og kurophold er en levende tradition i Halland. Forkælelse både krop og sjæl.

 
Skåne – for krop og sjæl

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen….