Artikler

Sådan kan du få mere ud af din have

Hvis du er så heldig at have en have, så skal det da også udnyttes. Det er nemlig lidt at et privilegie, som det ikke er alle der har. Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd om hvordan du udnytter denne mulighed.

Skal der grilles?

Langt de fleste danskere kan godt lidt at få sig noget lækkert grillet kød og det hører ligesom sommeren til. Man kan hurtigt få et meget bedre forhold til ens have, når det lægger rammen til hyggelige grillaftener med vennerne.

Men det er naturligvis vigtigt at have en god grill til formålet og du kan finde den bedste gasgrill på grillmester.net. Det er et godt sted at købe din grill fra, hvis du ikke har en i forvejen. Her kan du få nogle gode kvalitetsgrill, hvorpå du kan stege noget lækkert kød.

Du kan eventuelt bede dine venner om at komme med en ret hver, så det hele bliver en smule mere overskueligt. Bed folk om at tage kød med hver især som de har lyst til at spise og som i kan smide på grillen.

Gør lidt ud af haven

Man behøver ikke at slide i haven i flere timer om ugen for at få en flot have man kan være stolt af. Med en kapilærkasse harald nyborg, nogle flotte buske og bede ude i haven, så er man meget godt kørende. Der skal såmænd ikke så meget til, før haven bliver et dejligt og smukt sted at opholde sig.

Du kan eventuelt tage en snak med nabodrengens søn, hvis du ikke har tid til at slå haven og passe hækken. Han vil med garanti gerne tjene en lille skilling for at rende rundt ude i din have og på den måde slipper du selv for alt bøvlet.

Det kan være en god ide at lave en hurtig jordprøve, før du går i gang med at plante løs ude i haven. Alt efter hvilke mineraler og lignende du har i jorden, så er der bestemte ting der er nemmere at gro derude end andre.