Artikler

Sådan kan du gøre noget godt for miljøet

Elsker du også tanken om at gøre noget godt for miljøet, og er du klar på at lave nogle ændringer i dit liv, som er mere skånsomme over for miljøet?

Så kan du jo læse med på denne artikel, hvor der kommer nogle råd til, hvad du kan gøre, som er godt for miljøet.

Skift din benzinbil ud med en elbil

Du har sikkert hørt det før: Det er dårligt for miljøet at køre rundt i bil – det er langt bedre at tage cyklen. Det er også sandt, men det er jo ikke sikkert, at du kan undvære en bil.

Det kan være du tager din bil på arbejde hver dag, eller du kan aflevere børnene i skole eller børnehave med elbilen.

Derfor er det heldigt, at man stadig kan være miljøbevidst, mens man har en bil. Hvis du skal have en elbil, så skal du naturligvis også have en ladestander til den.

Hvis du ikke ved, hvor du kan finde sådan en, så find en ladestander til garagen her. Så er du godt på vej – og du kan altid overveje en bilferie i Sverige.

Dyrk dine egne frugter og grøntsager

Vi skal spise mere grønt, hvis vi skal være gode ved miljøet – men selvom man køber frugter og grøntsager, så skal de stadig transporteres på en måde, som er belastende for miljøet. Hvis du virkelig vil være god, så sørger du for at gro noget af din egen mad i haven.

Der er masser af ting, du kan plante. Du kan f.eks. plante et æbletræ. Det kan være, du mangler lidt viden omkring, hvordan du skal passe det. Du har måske spørgsmål som hvornår skal man beskære æbletræer?

Spis mindre kød

Kødfortæring er utrolig belastende for miljøet, og det er derfor langt bedre at tage det grønne valg. Det er ikke fordi, du behøver at blive veganer fra den ene dag til den anden.

Du kan altid starte med at tage et par kødfrie dage om ugen, og så er det en rigtig god start. Det er bedre at gøre lidt end slet ikke at gøre noget.