Sankt Joergen Park Resort

Sankt Jörgen Park Resort – spa, wellnes og lidt til!

På Sankt Jörgen Park Resort i Gøteborg finder du Sveriges første komplette city-resort med hotel, restaurant, konferencefaciliteter, golfbane, sportsklub og SPA i luksusklasse.

Alt i alt en skøn grøn rekreationsoase, som samtidig kun ligger 10 min. fra Gøteborgs centrum.Du kan vælge mellem 82 værelser, heraf 10 suiter, placeret øverst oppe med egen terrasse og smuk udsigt. Alle værelser har hvert sit
navn og er unikt indrettet i samme stil som resten af hotellet – tidløst, elegant, lyst og med eksklusive materialevalg.


Eksklusivt er også SPA-anlægget, som du ikke får meget bedre i resten
af Sverige. Nyd bl.a. saunaer med skiftende varmezoner og dufte, tropiske badeoplevelser, varme og kolde kilder og oplevelsespool.

Hertil kommer et stort udbud af skønne og velgørende behandlinger inspireret af både svensk natur og Ayurvediske behandlingsmetoder med fokus på balance mellem krop og sjæl.

Desuden venter der dig et veludrustet gym med gruppeaktiviteter, som yoga, pilates, aqua, bodypump, spinning osv., samt mulighed for personlige trænere.

Nyd dagene, gerne på resortets golfbane, og slut af med SPA, drinks i hotellets Bula Bar og middag i den populære Restaurang Mineral, inden du går til ro blandt portugisiske bomuldslagner og dundyner i en skøn seng. Ren livsnydelse!

Læs mere her:

Sankt Jörgen Park Resort


 

 
Spa i Halland – her er v…

Spa -og kurophold er en levende tradition i Halland. Forkælelse både krop og sjæl.

 
Vestsverige – velvære i…

I Vestsverige kan I slappe af og finde ægte velvære i harmoni med naturen. Mange steder i Vestsverige k…