shopping i malmoe

Regionale links

  • Se liste over alle butikker i Malmø på Malmotown.com
  • Shopping- og vandreruter i Malmø

Eksterne links

  • Malmø Town

Shopping i Malmø

I Malmø har masser af – udsøgte – shoppingmuligheder. Der er både torvemarkeder, et anerkendt loppemarked, et stort udvalg af indkøbscentre og lange forretningsstrøg i centrum med både international mærkevarebutikker og små og store lokale forretninger med bl.a. kunsthåndværk og nyt design.
  • Art and design by Formargruppen in Malmö  • Interior design store Olsson & Gerthel in Malmö  • David Design, Swedish interior design store  • Swedish design at Liebling in MalmöArt and design by Formargruppen in Malmö

Her de mest trendy forretninger

Davidshall er det nyeste, flotte kvarter i Malmø med stribevis af antikvitetsforretninger og nye, uafhængige designbutikker. Kik f.eks. ind i Liebling efter smart og fornuftigt design til både børn og voksne, eller gå ind Tjallamalla for at finde svensk design. På Fersens väg og i de omkringliggende gader kan I gøre gode fund i antikvitetsforretningerne.

Indkøbscentrene

Malmø har indkøbscentre med et bredt udvalg af forretninger flere steder i centrum. Triangeln er det største med det hele samlet under ét (glas-)tag – og station i kælderen med direkte togforbindelse til og fra København. City indkøbscentrene Entré, Hansa og Caroli er en hel del i samme stil; hyggelige og med mange forskellige butikker. En smule udenfor centrum finder I det store Mobilia med et bredt udbud af moderne forretninger. Og i bydelen Hyllie åbner mega-centret Emporia med ca. 200 forretninger i efteråret 2012.

Økologi er ikke bare fornuftigt; det er også smart

Malmø har sit helt eget øko-handels område på Drottningtorget med masser af økologiske caféer, ”Bondens Eget Marked” om foråret, efteråret og til jul, og en række butikker, der sælger økologi-venligt tøj.

Torvet mede den lange historie

Lilla Torg er et af Malmøs klassiske mødesteder; en charmerende brostensbelagt plads med nænsomt restaurerede gamle 1600-tals huse, caféer og butikker med svensk kunsthåndværk i alle former og stilarter, inkl. original samisk kunsthåndværk. Besøg gerne Form/Design Center med forretninger og udstillinger, der er specialiseret i moderne skandinavisk design.

 Svensk design

Olsson & Gerthel har alt fra indretningsdesign og lækre, funktionelle og moderne skandinaviske møbler – i den dyre ende – til tasker og smykker.  David Design er en koncept butik, der inspirerer med farverige ideer til indretning, mens Liebling har masser af designvarer fra modetøj til indretnings- og gaveartikler.

Når kunsthåndværk bliver til kulturhåndværk

Kunsthåndværker-sammenslutningen Formargruppen, der består af 20 regionale professionelle kunstnere, har egen butik og galleri midt i Malmø. Her kan I købe unikt moderne kunsthåndværk. Er I til designer køkkengrej og gaver i retro-stil, bør I kikke indenfor i Miss Juniversum og få et skud – skørt – svensk kreativitet. Og antikvitets-jægere bør unde dem selv et besøg i Rågers Antique & Design.

Gå ikke glip af……

Maden på Möllevångstorget eller bare ”Möllan” blandt de lokale. Det er det sted i Malmø, hvor der uden konkurrence sker mest. Her kan I møde farverigt naboskab i højeste potens på det store frugt- og grøntmarked og på de utallige caféer og restauranter, der serverer gastronomiske oplevelser fra hele verden.

Voksende interesse for det klassiske skånske køkken og lokalt producerede råvarer har skabt et reelt boom blandt de mange, og ofte mindre restauranter i Malmø varierede restaurationsliv.

Malmø er rykket “tættere på” og med en rejsetid på få minutter fra København, er Malmø i dag et relevant praktisk alternativ.

Malmø har mange spændende oplevelser og seværdigheder til børn og deres familier. De kan opleves til fods, på cykel eller med bus. På en 1-dags tur eller på en lille miniferie for hele familien.

Har du også prøvet at komme til en fest iført din nye særprægede kjole, og så står der en anden i samme outfit?
Hvis du vil undgå den slags overraskelser, så kan du bare tage over til Skåne hvor du finder et væld af helt specielle butikker med masser af ting og sager, som du ikke finder i Danmark.

Transport og penge:

Det er lettest at komme rundt i Malmø til fods, da afstandene mellem de forskellige butikker er til at overskue. Det kan også være en god ide at se byen fra en lejet cykel. Og du kan glæde dig over, at den svenske krone har set bedre dage, ikke mindst i forhold til den danske krone og euroen. Derfor er det oplagt at finde gode tilbud i Malmø i øjeblikket.

Åbningstider i Malmø:

Hverdage: 10:00 – 18:00/19:00
Lørdage: 10:00 – 15:00/16:00
Søndage: 12:00 – 16:00

God Inspiration til Shopping i Malmø – Blogs:

40 before 30 – Shopping in Malmö
Clamour 4 Glamour – Malmö Guide
Why Not Blog – Outfit i Malmø
We Wonder – Las Malmas
My Pleasure – Malmøguide

Reklamer:
Community of Sweden.com


Related member stories


De mest populære fotos