skaane

Skåne – Her er din guide til shopping og aktiviteter for enhver smag!

 • Skåne

  Skåne

  Gunnar Magnusson/skane.com

[text]

Pladser

Regionale links

 • Skåne.com
 • Malmö Town
 • Kristianstad.se
 • Visit Ystad/Østerlen
 • Helsingborg.se
 • Midt-Skåne
 • Lund.se

I Skåne er du altid velkommen, og danskere er populære her. Kom herover og smag på dejlige råvarer, som omhyggeligt er tilberedt af dygtige kokke.

Gå på shopping i de hyggelige bykerner, der er rige på kultur og historie. Besøg de overdådige parker, tag ud i den skånske natur eller gå en runde på én af vores 70 veltrimmede golfbaner. Bo på et flot hotel, en hyggelig kro, et rart vandrerhjem – eller kom blot på besøg en enkelt dag.

“Vi tør love jer, at I vil trives godt i Skåne”

I Skåne er der aktiviteter for enhver smag. Den rene, smukke, skånske natur indbyder til både fredfyldte og spændende oplevelser. Umiddelbart kan landskabet i sydsverige ligne det danske, men som man kommer længere ind og nordpå bliver det hurtigt mere ”vildt” – i Skåne finder du nemlig vildmarken tættest på Danmark.

Du kan bade fra 400 kilometer naturskønne sandstrande, vandre eller ride ad naturskønne veje, padle ad sagnomspundne vandveje eller fiske i noget af Sveriges bedste fiskevand, omkranset af dyreparker, grotter og vandfald. Hvad angår aktiviteter, har Skåne alt, uanset om du har brug for fredelig afkobling eller en aktiv opladning.


Shopping i spændende butikker

Søger du shopping, bugner alle større byer af varer og spændende butikker, samt hyggelige caféer og gourmét-restauranter, med blandt andet lokal seafood i verdensklasse.


Find inspiration til din næste rejse

Få inspiration til din ferie i Skåne! – regionen er fuld af muligheder. Der er helt sikkert meget mere at opdage i Skåne end du var klar over. Tag et kig her og få flere oplevelser med!

Eventyret lige rundt om hjørnet

Med relativt korte afstande mellem regionens mange spændende byer – små som store – er der aldrig langt til nye historiske og kulturelle opdagelser. Især er her spændende fordi næsten alle seværdigheder, byer og steder har en tilknytning til dansk historie.

På dette punkt er Danmark og Skånes fortid og kulturer uløseligt forbundne. Brug de lokale turistkontorer til at få masser af nyttig og overraskende viden om lokalområderne for at maksimere udbyttet af din ferie.

Desuden er Skåne i manges øjne kulturens og kunstens Slaraffenland. Her mødes billedkunstnere med billedhuggere, designere og kunsthåndværkere – såvel verdensberømte kunstnere som glade amatører.
Hvor end du vender dig, kalder kunsthaller, kunstudstillinger og museer på din opmærksomhed. Samtidig byder Skånes mange smukke slotte, kirker og herregårde på fængslende oplevelser og historier.


Fler spændende attraktioner i Skåne

Her kan du finde et bredt udvalg af forskellige spændende oplevelser, seværdigheder og attraktioner i Skåne. Der er så meget at vælge imellem, så brug informationen her til at finde dine favoritter.

Helsingborg in Skåne

I Skåne, dejligt tæt på Danmark, er der god plads – alligevel er det et af de områder i Sverige med flest indbyggere.

Western harbour in Malmö

Igennem de seneste årtier har byen udviklet en ny og unik identitet som en moderne europæisk storby med masser af kvaliteter og tilbud. Læs vores nye guide til Malmø her, med shopping, gå-ruter og restauranter.

Glimmingehus, a medieval manor in Skåne

De fleste har et billede af Skåne, et af Nordeuropas mest frugtbare landbrugsområder, som uendelige åbne marker under den høje himmel og den lange ubrudte horisont.

Ystad Saltsjöbaden in Skåne, Southern Sweden

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen. Et spabesøg er det bedste af to verdener – med velbringende effekt på både krop og sjæl.

Båstad in Skåne

Det har aldrig været så let at udforske Skånes mange attraktioner og seværdigheder – en kort tur over Øresundsbroen åbner en verden af kultur, natur og spændende oplevelser for hele familien.

Visit local artist at art shows, Österlen in Skåne

Med dette unikke koncept bliver kunsten levende, inter-aktiv og personlig. Der er åbent hus i ateliéer, hvor du kan møde kunstnerne selv!

Skåne

Den skånske natur byder på pastorale idyller og storslåede kulturlandskaber, nationalparker, fiskevande, rideture og uendelige vandringsmuligheder.

Båstad golfcourse, Skåne

Der skal noget til at kalde sig selv for den bedste. Men med 31 første klasses golfbaner inden for kun 1½ times kørsel har Skåne Nordvest et solidt argument. Antallet af baner er usædvanlig højt, og mange golfinteresserede danskere kan helt sikkert bekræfte at både kvalitet og mangfoldighed er helt i top.
Reklamer: