SPA konkurrence

Konkurrence! Vind forkælelse, fornyelse og fornøjelse

Klar, parat, genstart? Kom til Sverige og forny kræfterne.

Tillyke til dig, der har vundet et SPA-ophold på Ystad Saltsjöbad. Vi håber I får en god tur til Ystad Saltsjöbad og Sverige! Til dig, der stadig trænger genstart og forkælelse, findes der stadigvæk mulighed at vinde – vi har gemt din historie og du er med i lodtrækningen af et ophold på

Sankt Jörgen Park Resort
.

Vinderne er dem, der trænger mest til en genstart. Det kan være energien, forholdet, kultur-genet, venskabet, arbejdslysten eller den kulinariske nysgerrighed, der trænger til en genstart. Og det kan enten gælde dig selv eller en, du kender (som forhåbentlig vil dele præmien med dig). Bare skriv, hvem der trænger og hvorfor.

Vi udvælger de bedste begrundelser og giver vinderne direkte besked. Klik og deltag i konkurrencen om et SPA-ophold!

Sådan kommer du igang med din historie
Når du skriver din historie så husk, at begrundelsen frem for alt skal være til at få øje på. Start eventuelt med ”Jeg eller xx trænger til en genstart, fordi …” – så kan du altid uddybe længere nede i din historie. Den behøver hverken være lang, sjov, tårefremkaldende eller noget helt usædvanligt.

De bedste begrundelser har det nemlig med at være dem, andre kan se sig selv i, og som afspejler en typisk hverdags-situation. Har du ikke masser af dem i dit liv? Så skriv på www.meresverige.dk – så vinder du måske et af de luksuriøse SPA-ophold.

 

Konkurrencen løber til og med den 15. november 2010. Vinderne får direkte besked umiddelbart efter.

 

Fortæl hvorfor netop du eller din kæreste/ven skal vinde på meresverige.dk og vær med i lodtrækningen om et SPA-ophold for to personer i golfparadiset

Sankt Jörgen Park Resort
inkl. morgenmadsbuffet og fri entre til SPA & Sportcluben.
Ønsker du tilmelde dig vores nyhedsbrev?