Artikler

Svensk indretning populært i Danmark!

Skandinavisk design har længe været populært i udlandet. Og Danmark har masser af flot design. Men nogle gange vil man gerne have noget, der adskiller sig lidt fra det, der bliver designet i ens eget land. Måske er det derfor, at svensk indretning hitter i Danmark. Eller måske er det fordi svensk indretning er smart, charmerende, rustikt og moderne på samme tid.

Få et bredt overblik før du indretter

For nogen er det en træls pligt at skulle indrette hjemmet, mens det for andre er skønt. Uanset hvilken type, du er, vil du sikkert gerne have en flot og tiltalende indretning i din bolig. Gå ind på Interiortrends.se for at læse meget mere om svenske designtrends.

At holde øje med konkrete designlande for trends og idéer er en god måde at blive inspireret på. På den måde tænker du ikke kun ud fra, hvad dine venner og nærmeste gør i deres indretning. Hvis man tænker sådan, kommer ens hjem nemlig hurtigt til at ligne alle de andres.

Det er netop derfor, det er godt at holde øje med, hvad der sker ude i verden. Og selvom svensk design er populært i Danmark, er det måske ikke alle, der er klar over det, når de benytter svensk design. Ved at være opmærksom på det, kan du dermed bedre holde øje med, når der kommer noget nyt ud af Sverige, som du kan være hurtig med at spotte og benytte.

Indretning af hjemmet og sindet

Nogle tænker måske, at indretning ikke er nær så vigtigt, som folk lader som om at det er. At det er en slags luksus, som egentlig ikke har nogen mening i sig. Dette passer dog ikke, når man tænker på, at indretningen er den måde, man vælger at bo på, og at ens hjem er det, man omgiver sig med til daglig.

Går man altid rundt i et hjem, der slet ikke afspejler ens personlighed, kommer man til at føle sig mindre knyttet til sig selv. Har man derimod lagt noget eftertanke og ekspertise i sin indretning, vil det have en positiv effekt på ens mentalitet til daglig.

Samtidig kan det også have stor betydning, når du har venner og nye venner på besøg. Din indretning er det første indtryk, andre mennesker får, når de træder ind i dit hjem. Der gør det mildest talt en stor forskel, om du har gjort noget ud af det eller ej, og de positive værdier, som forbindes med svensk design, vil blive set som dine.