Artikler

Svenske lydbøger el. lydbøger på svensk

Der er kommer mange gode ting ud af Sverige indenfor streaming de seneste år, her tænker jeg bl.a. Spotify, C MORE, Storytel, Bookbeat osv. Sverige er faktisk lidt pionerer indenfor streaming på forskellige områder.

Det hele startede med Spotify

Det startede med Spotify der satte en ny standard indenfor hvordan man lytter til musik, men det har tydeligvis været meget inspirerende for ikke mange år efter begyndte Storytel at tage markedet for bøger med storm. De begyndte at tilbyde lydbøger og e-bøger som et streaming abonnement.

Efter det er det gået meget hurtigt og svenskerne har taget lydbøger til sig og spredt konceptet til resten af Norden. Fra Sverige er der også efterfølgende kommet lydbogtjenesterne Bookbeat og Nextory, derudover har Storytel opkøbt danske Mofibo og fra Norge er tjenesten Fabel kommet.

Hør 1000-vis af Svenske lydbøger

Det betyder at det i Sverige er muligt at høre mange tusinde Svenske lydbøger med ét abonnement til én fast månedlig pris. Du kan se en komplet oversigt over de svenske lydbog apps på gratis-ljudbocker.se.

Som svensker kan du prøve alle disse tjenester gratis i en begrænset periode og du kan høre alle de nyeste og bedste bogtitler hos de fleste af dem.

Lydbøger på svensk

Vil du som dansker høre svenske lydbøger, så har du faktisk mulighed for dette på den danske lydbog apps, hvor især Mofibo og Bookbeat har et stort udvalg af lydbøger på andre sprog.

Der er ingen grund til at begynde at prøve at oprette en bruger på et svensk site, da de efterhånden i høj grad giver adgang til de samme lydbøger uanset sprog. Du kan få en oversigt over de danske lydbog apps med gratis lydbøger på www.gratis-lydboeger.dk.

Der er rigtig gode vilkår for dig som forbruger på at finde gratis lydbøger efterhånden, og det er bare med at få det udnyttet. Senest er den danske podcast app, Podimo, også trådt ind på lydbogmarkedet.