Artikler

Svenskerne er vilde med herregårdssten

Ligesom i Danmark, er de i Sverige også helt vilde med den populære herregårdssten, som i et bredt omfang bliver brug til alle mulige forskellige belægninger. Det er der ikke noget at sige til, da der er mange fordele ved at anvende den flotte sten i beton. Foruden at være dekorativ, er det også en af de belægningssten, som ikke vælter budgettet. De fås til en rigtig god pris – særligt hvis du køber dem online via en webshop eller online byggemarked. Dertil kan herregårdssten lægges i mange forskellige mønstre. Selvom både du og naboen benytter herregårdssten til indkørslen, kan i altså stadig få dem til at stå ud fra hinanden uden problemer. Ligeledes fås de i både gul, rød, sort og grå, så der er masser af mulighed for forskellige designs og stilarter.

Ønsker du at finde billige herregårdssten? Klik her og find den bedste pris på herregårdssten i for skellige typer og farver.

 

Bliv ikke snydt af navnet

Om du køber herregårdssten i Danmark eller Sverige, så skal du være opmærksom på navnet. Herregårdssten går nemlig under flere navne end blot det ene. I Danmark er der 4 eller flere navne for stort samme betonsten, og i Sverige og er der med stor sandsynlighed ligeså mange eller flere. Det er dog let et genkende stenen, da den stort set altid i målene 14x21x7. Der kan dog være forskel på tykkelsen, hvor de også findes i både 5 og 6 cm. Køber du halve herregårdssten vil målene i stedet lyde på 14×10,5×7.

En betonsten af de mål, vil stort set altid være enten det samme, eller meget lig det samme som en herregårdssten. Det er værd at huske på, når du skal finde det bedste tilbud på stenene.

Tilbage er der kun at sige at jeg håber du finder et godt tilbud på de herregårdssten du vælger at købe, og ønske dig held og lykke med projektet.