Torekov Hotell

Forkælelse tæt på havet på Torekov Hotell

Længst ude på Bjärehalvøen i Nordvestlige Skåne ligger Torekov Hotell omgivet af havet og smuk natur. Her oplever I en sjælden ro, og her kan I både bo lækkert i vores topmoderne hotel og lægge krop til afstressende spa-behandlinger.

Her er tilværelsen enkel og behagelig. Du åbner bare døren og træder direkte ud i det skønneste naturreservat. Den unikke natur har lokket besøgende til siden 1800-tallet, og landskabet byder jer på opdagelsesrejser og eventyr.


Indenfor venter den åbne pejs og det afslappende miljø kun på jer. Vor nye hotelbygning smelter harmonisk ind i det åbne landskab. Her finder I også et loungeområde, træningslokaler og fitnessundervisning – og så har alle værelser egen terrasse.

Vores Spa er en personlig og stressfri oase, hvor du kan nyde de skønne behandlinger og bade eller slappe af i vores traditionelle saunaområde med havudsigt. Forkæl jer selv – det eneste I behøver at gøre er at lukke øjnene, læne jer tilbage og nyde det! Efter en dag med oplevelser kan I smage på de lokale råvarer vores restaurant. På Torekov Hotell bryder vi os i den grad om mad! Både at spise mad og tilberede den. Og her tilbyder vi både madlavningskurser og vinsmagning.

Hjertelig velkommen!

Kontakt

Tlf. +46 431 471600

www.torekovhotell.se


 

 
Skåne – for krop og sjæl

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen….

 
Vestsverige – velvære i…

I Vestsverige kan I slappe af og finde ægte velvære i harmoni med naturen. Mange steder i Vestsverige k…