Din guide til oplevelsernes land

 

Velkommen til din helt egen Sveriges-rejse-designer

Vælg de interesser, der passer bedst til netop jeres Sverigestur i menuen til højre og du får et stort udvalg af klikbare oplevelsesmuligheder præsenteret på kortet herunder. Klik så videre på de oplevelsespunkter du har skabt og få mere inspiration til spændende aktiviteter, oplevelser, overnatningsmuligheder og meget mere.

God fornøjelse og rigtig god tur til Sverige!

Vejret i Sverige

Her kan du følge med i, hvordan vejret er i Sverige lige nu, og hvordan det ser ud de kommende 4 dage.

Fri
Chance of Rain

Høy: 11 °C
Lav: 0 °C

Chance of Rain

Sat
Chance of Rain

Høy: 13 °C
Lav: 5 °C

Chance of Rain

Sun
Rain

Høy: 12 °C
Lav: 1 °C

Rain

Mon
Mostly Sunny

Høy: 11 °C
Lav: 1 °C

Mostly Sunny

Skal vi tage afsted?
 

Forkælelse tæt på havet på Torekov Hotell

Længst ude på Bjärehalvøen i Nordvestlige Skåne ligger Torekov Hotell omgivet af havet og smuk natur. Her oplever I en sjælden ro, og her kan I både bo lækkert i vores topmoderne hotel og lægge krop til afstressende spa-behandlinger.

Her er tilværelsen enkel og behagelig. Du åbner bare døren og træder direkte ud i det skønneste naturreservat. Den unikke natur har lokket besøgende til siden 1800-tallet, og landskabet byder jer på opdagelsesrejser og eventyr.

Indenfor venter den åbne pejs og det afslappende miljø kun på jer. Vor nye hotelbygning smelter harmonisk ind i det åbne landskab. Her finder I også et loungeområde, træningslokaler og fitnessundervisning – og så har alle værelser egen terrasse.

Vores Spa er en personlig og stressfri oase, hvor du kan nyde de skønne behandlinger og bade eller slappe af i vores traditionelle saunaområde med havudsigt. Forkæl jer selv – det eneste I behøver at gøre er at lukke øjnene, læne jer tilbage og nyde det! Efter en dag med oplevelser kan I smage på de lokale råvarer vores restaurant. På Torekov Hotell bryder vi os i den grad om mad! Både at spise mad og tilberede den. Og her tilbyder vi både madlavningskurser og vinsmagning.

Hjertelig velkommen!

Kontakt

Tlf. +46 431 471600

www.torekovhotell.se

 
 
Skåne – for krop og sjæl

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen….

 
Vestsverige – velvære i…

I Vestsverige kan I slappe af og finde ægte velvære i harmoni med naturen. Mange steder i Vestsverige k…