Turen gaar til Sverige

Turen går til Sverige

Det er så nemt at rejse til Sverige – men det er ligeså nemt at rejse rundt i Sverige. Hvad enten du er i bil, på cykel, til fods eller ønsker at rejse rundt ved hjælp af offentlige transportmidler, så er der rig mulighed for at udforske dette skønne land.

Sverige er et stort og varieret land med sine 450,000 km², og landet strækker sig langt kulturelt såvel som geografisk. Turen rundt i Sverige er en rejse gennem fantastisk natur. Her føres du igennem hyggelige småbyer med masser af charme og storbyer med alsidig kultur. Kanalbåde, gamle dampskibe og færger forbinder Sveriges mange søer, øer og kanaler, og dette er en fantastisk oplevelsesrig rejsemåde.

Kollektiv transport

Sverige har et meget veludbygget kollektivt transportsystem. De lokale turistbureuaer har information omkring den kollektive trafik, og der er rigtig gode bus- og togforbindelser mellem alle byer i Sverige. Der er endvidere ofte rabatordninger og særligt på rejser i weekenden. Selvom man måske skal bevæge sig over længere afstande, er landets jernbanenet udbredt og effektivt – og man kan også vælge at tage cyklen med.

En Elg på vej’n er tegn på…

Vejnettet er virkelig godt og motorveje eller landeveje fører til stort set alle byer. Der er ikke megen trafik, men nogle steder skal du være på vagt overfor rener eller elge, der krydser vejen!

Indenrigsfly er en effektiv mulighed for at bevæge sig rundt i landet, takket være det veludviklede system af regionale og lokale lufthavne.

Mere Sverige udbygger løbende transportmulighederne – her vil I selv kunne gennemgå mulighederne for at rejse til Sverige ved at søge på kortet og efter transportønske. Denne mulighed er sammensat i et samarbejde med forskellige danske transportører, der har gjort vejen fra Danmark til Sverige så nem og behagelig som muligt.

Det er så nemt at rejse rundt i Sverige – dette skønne land venter på at blive udforsket!

hovedside kan I læse alt, hvad der er relevant for danske rejsende til Sverige.

 

 
Familiefere i Skåne – dy…

I Skåne er der aktiviteter for enhver smag. Den rene, smukke, skånske natur indbyder til både fredfyldt…

 
Savanne og eventyrbadela…

Når I besøger ”Borås Djurpark” oplever I dyrene fra den store afrikanske savanne – midt i Sverige!