Din guide til oplevelsernes land

 

Velkommen til din helt egen Sveriges-rejse-designer

Vælg de interesser, der passer bedst til netop jeres Sverigestur i menuen til højre og du får et stort udvalg af klikbare oplevelsesmuligheder præsenteret på kortet herunder. Klik så videre på de oplevelsespunkter du har skabt og få mere inspiration til spændende aktiviteter, oplevelser, overnatningsmuligheder og meget mere.

God fornøjelse og rigtig god tur til Sverige!

Vejret i Sverige

Her kan du følge med i, hvordan vejret er i Sverige lige nu, og hvordan det ser ud de kommende 4 dage.

Fri
Chance of Rain

Høy: 11 °C
Lav: 0 °C

Chance of Rain

Sat
Chance of Rain

Høy: 13 °C
Lav: 5 °C

Chance of Rain

Sun
Rain

Høy: 12 °C
Lav: 1 °C

Rain

Mon
Mostly Sunny

Høy: 11 °C
Lav: 1 °C

Mostly Sunny

Skal vi tage afsted?
 

Västerviks uforglemmelige skærgård er måske det smukkeste sted på jorden

Sveriges smukkeste skærgård lever og har det godt – uden at blive overudnyttet! Sejler I rundt i egen båd eller kajak, kan I få jeres egen lille naturhavn – helt for jer selv.

I kan også søge ind til en af de beboede øer og opleve fælleskabet og den hyggelige service. I Västerviks uforglemmelige skærgård finder I førsteklasses restauranter, hvor den vidunderlige natur sætter sine klare aftryk på menukortet. Lokale gastronomiske traditioner dominerer på tallerkenen – her på den måske smukkeste plads på jorden.

”Det er næsten vindstille, mens jeg kikker ud mod horisonten i øst. Nogle lave øer og skær bryder den ellers knivskarpe linie mellemn himmel og hav. I dag sejlede vi ud fra Västervik, gennem skærgården og langt ud i det store øhav. Øerne og skærene giver kysten et helt specielt liv, der er svær at beskrive. For mig er det bare ren nydelse. Billedet er taget på en perfekt svensk sommeraften på en af de 5.000 øer ud for Västervik. Jeg sad der bare og nød naturens pragtfulde skuespil lige foran mine øjne. Jeg kommer tilbage – helt sikkert.”

Velkommen til Sveriges smukkeste skærgård!

 
 
Øland går lige i hjertet…

I kommer nemt til Øland via den gratis Ölandsbro eller med jeres egen båd. Den unikke blanding af natur…

 
Opdag Astrid Lindgrens V…

I Vimmerby og på Astrid Lindgrens Verden kan I opleve en familieferie der byder på mange eventyr!