Vagabond 2010

Opdag Sydsverige på Vagabond ’10!

Sydsverige markerer sig på Rejsemessen for Kvalitetsrejser ’10!

Det nære Sverige er blevet mange danskeres ”ferie-baghave”; stedet hvor man lige tager hen et par dage for at få gode oplevelser, nyde naturen og den gode mad, og slappe af i hinandens selskab.

Den ekstra lille ferie over til naboerne kan passende begynde på messen, hvor det sydlige Sverige markerer sig på en ikke mindre end 400 m2 stor stand.

Her er masser af smagsprøver på oplevelser i Sydsverige, både hoteller, kroer og restauranter, seværdigheder – og rigtige smagsprøver på f.eks. svensk cider og østers.

På standen kan I opleve, hvorfor det nære Sverige er blevet et populært rejsemål for danskerne. Her er ferie- og oplevelsestilbud fra hele Sydsverige.

Skåne er stærkt repræsenteret med bl.a. de store byer Malmø, Lund og Kristianstad, områderne Kullen og det nordlige Skåne omkring naturskønne Hässleholm, og sammenslutningen af hoteller og restauranter i ”Skånske Madoplevelser”, der som sædvanligt disker op med delikate smagsprøver.

Fra både Vestsverige, Halland og Blekinge kan I møde hoteller, der lokker med lækre spa-ophold for både krop og sjæl, ligesom I kan møde hoteller fra Småland og deres turistorganisationer som står klar med masser af informationer og gode tips til jeres næste besøg.

Mange af udstillerne har fine tilbud på miniferier med ophold, god mad, spa-oplevelser og masser af hyggelig svensk atmosfære inkluderet. Hos flere af udstillerne på standen kan I også deltage i konkurrencer om bl.a. ophold og miniferier.

Læs mere her:

www.vagabond.info

Velkommen på Vagabonds Rejsemesse 2010 – til Mere Sverige.

Skåne har også nogle gode tilbud på miniferier for messen, kun for dig. Læs mere her.