Varbergs Kurort

Varbergs Kurort er et rigtigt spa – med oplevelser, der varer længe!

I kommer til det rette sted – for det er ikke tilfældigt, at vi kaldes Europas bedste spa.

Folk er kommet til vores spa i Varberg i næsten 200 år for at slappe af. Vi tror, at det skyldes, at vi både tager wellness og nydelse alvorligt, og at vi altid kikker fremefter for at se de nyeste trends indenfor spa. Det handler helt sikkert også om vores prioriteringer; vi fokuserede i mange år på spa, og først langt senere byggede vi et hotel. Ikke omvendt. Så vores gæster ved godt, hvad vi lægger vægt på.


Varberg – et fantastisk område
Hos os i Varberg finder I langstrakte sandstrande og masser af stier og små veje, der passer perfekt til en frisk spadseretur. Her er storslåede solnedgange og friske salte vinde – lige nedenfor hotellets trappe. Og så har vi ikke engang fortalt om, hvad I kan møde inde på hotellet.

Alger, tang & spirulinaudtræk
I kommer i gode hænder hos vores massører – de kan gøre underværker med deres hænder! Vores store udbud af forskellige behandlinger rummer noget for alle. Nogle behandlinger anvender alger, tang og spirulinaudtræk. Andre benytter olier og urter. Og rigtigt mange behandlinger handler om håndkraft fra vores kyndige massører!

Som gæster kan I være sikker på en ting. I kommer ikke til at forlade os uberørt! Det hele er signeret ”Exclusive by Comwell” – vores bedste garanti for nøje udvalgte og unikke ophold, behandlinger og aktiviteter.

Kontakt
Tlf. +46 340 62 98 00

[email protected]

Varbergs Kurort


 

 
Hotel Tylösand – Sverige…

Hotel Tylösand ligger lige bag klitterne lidt vest for Halmstad ved Sveriges fineste badestrand. Her v…

 
Vestsverige – velvære i…

I Vestsverige kan I slappe af og finde ægte velvære i harmoni med naturen. Mange steder i Vestsverige k…