Varbergs Stadshotell Asia Spa

Best Western Varbergs Stadshotell & Asia Spa!

Velkommen til et af Sveriges mest moderne konference- og feriehoteller. Vores ambition er simpel: Vi vil give jer en oplevelse, der ligger langt ud over det normale!

Vi vil, at I skal opleve et dejligt sted at være, finde behageligt selskab og vende hjem med mindet om et fantastisk ophold!

Hotellets behagelige atmosfære skabes af både vores smukke spa OG de hyggelige værelser OG lækkerierne i vores restaurant. Hvad der er vigtigst, lader sig nok ikke afgøre, men når I først har prøvet det, forstår I nemt, hvorfor så mange kommer tilbage til os efter nye oplevelser.


Asia Spa
Vores store asiatisk inspireret spa-afdeling breder sig på hele hotellets øverste etage. Her kan I finde fred og den indre ro, genfinde balancen, rydde op i dagligdagens mange tanker og få ny energi til både krop og sjæl.

Vi henter inspiration fra årtusinde gamle asiatiske traditioner og filosofier. Vort koncept bygger på principperne om at søge fred og harmoni og samtidig skabe ny vitalitet i livet. Principper, der respekterer og giver plads til det enkelte individs behov for at rense tanker, krop og sjæl.

I tillæg til de smukke og rolige omgivelser i vort Asia Spa tilbyder vi også en række andre helsebringende aktiviteter. I kan f.eks. vælge mellem Qigong, Yoga eller Pilates.

Konferencer og møder
At vi både har bevaret mange af det gamle klassiske købstadshotels traditioner og samtidig er et moderne konference- og mødecenter er en særlig styrke hos os. Faktisk tilbyder vi nogle af Vestsveriges største og bedst udrustede konference faciliteter. Men vi ved godt, at moderne teknologi ikke kan klare det hele: Det er ved det direkte møde mellem mennesker, at idéerne bliver født. Og netop dér ligger vores absolutte styrke.

Vores konference afdeling har ti moderne, veludstyrede mødelokaler – det største har plads til ikke mindre end 250 deltagere. Vi har endvidere 9 mindre grupperum, og et auditorium, der i en halvcirkel har plads til næsten 100 deltagere. ”Spegelsalen” (Spejlsalen), vores storslåede festsal, har plads til op til 250 spisende gæster.

Restauranten
Vores anerkendte restaurant ”Café & Krog Stadt” ligger i hotellets stue-etage. Her tilbyder vi et stort udvalg af lækre retter, der kan stimulere og tilfredsstille alles appetit, stor eller lille, og som appellerer til alle sanserne. Menuen omfatter gastronomiske oplevelser fra traditionelle og solide hverdags retter til sensationelle smagsoplevelser, inspireret af kogekunst fra hele kloden.

Netop fordi vi altid laver maden helt fra start, varierer vores menuer efter sæsonen, alt efter hvilke friske råvarer, vores køkkenchef har adgang til. I vil altid blive imponeret af vort køkkens gastronomiske evner, ligegyldigt hvornår på året I vælger at besøge os.

Selve hotellet
Alle vores 123 værelser er nænsomt renoveret og har bevaret hotellets karakteristiske atmosfære fra det tidlige 1900-tal samtidig med, at værelserne har alle moderne bekvemmeligheder.

Vores værelser findes i to stilarter, ”Classic” og ”De Luxe”. ”Classic” værelserne er de senest renoverede, og er bl.a. udrustet med smukke trægulve. Vores ”De Luxe” værelser findes i hotellets ældre del, og tilbyder gæsterne masser af plads, væg til væg tæpper og franske møbler i kirsebærtræ.

Læs mere her:

Best Western Varbergs Stadshotell & Asia Spa


 

 
Varbergs Kurort er et ri…

Folk er kommet til vores spa i Varberg i næsten 200 år for at slappe af. Vi tror, at det skyldes, at vi…

 
Hotel Tylösand – Sverige…

Hotel Tylösand ligger lige bag klitterne lidt vest for Halmstad ved Sveriges fineste badestrand. Her v…