Ystad Saltsjoebad

Ystad Saltsjöbad – en klassiker i ny udgave

Kom tættere på havet. Ystad Saltsjöbad har været det naturlige mødested i Sydsverige for rekreation, underholdning og arbejde siden helt tilbage til 1897.

Det er en klassiker, der hele tiden har udviklet sig og er fulgt med tiden. Fra et traditionsrigt badehotel til dagens komplette konference- og spahotel i bedste New Port stil.


Oplevelser af høj standard

Nutidens Ystad Saltsjöbad tilbyder konferencearrangører og -deltagere, miniferie- og weekendgæster, feriegæster og forretningsrejsende ophold og oplevelser af høj standard og med udsøgt mad. Alt præget af vort unikke og enestående placering lige ud til havet, på grænsen af Österlen og hyggelige Ystad med de smukke bindingsværkshuse.

Optimal afslapning

Alle vores gæster har naturligvis fri adgang til vores luksuriøse og veludrustede spa-afdeling. Med stranden bare 20 meter nedenfor skrænten er det naturligt havet og horisonten, der skaber den rolige stemning hos os.Her råder fred og fordragelighed.

Den behagelige atmosfære kombineret med vort store komplette udbud af forskellige behandlinger, saunaer, bade og fitness-aktiviteter giver jer maksimal valgfrihed. Netop valgfriheden er for os ensbetydende med den optimale afslapning. Vi håber, at I er enige. Vælg selv og slap af!

Velkommen til Ystad Saltsjöbad – helt nede på stranden

Kontakt os på:

Tlf.: +46 411 136 30
Mail:

Bestil online:

Ystad Saltsjöbad

Gode pakketilbud


 

 
Skåne – for krop og sjæl

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen….

 
Vestsverige – velvære i…

I Vestsverige kan I slappe af og finde ægte velvære i harmoni med naturen. Mange steder i Vestsverige k…