Artikler

3 tips til en livsstil med mindre skærmtid

Vil du gerne have meget mindre skærmtid i din livsstil, men du ikke er god til at lægge mobilen fra dig, har vi her nogle råd, der kan inspirere dig.

Find de billigste varme flyverdragter nu.

Vær sammen med andre mennesker

For det første kan det være en god idé at være sammen med andre mennesker meget mere. Når du er sammen med andre, er der gode chancer for, at du ikke er på din mobil eller din computer samtidig. Så er du til stede med dem, du er sammen med, og når du er det, er du ikke lige så vild efter at kigge på din mobil for at se, om der nu skulle ske noget spændende på den. Så det er bare i gang med at lave aftaler med dine venner.

Ring i stedet for at skrive

Dernæst kan det være en god idé at vælge at ringe dine venner op, når du gerne vil snakke med dem, i stedet for at bruge tid på at skrive. Meget af vores tid går også med at sende beskeder til hinanden, og det ender jo også tit ud i en masse skærmtid. Så er det nogle gange bedre bare at ringe op i stedet for, så du kan snakke med vedkommende. Det går tit meget hurtigere, det er meget mere effektivt, og så er det også bare mere hyggeligt at snakke med dine venner i stedet for at skrive til dem. Og så kigger du ikke på din skærm, når du ringer i stedet for at skrive.

Sluk i stedet for at låse

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at gøre det til en vane at slukke for dine apparater engang imellem i stedet for bare at låse skærmen. Når du låser skærmen, er det nemt lige at låse den op igen, og inden længe sidder du igen og kigger på din mobil eller tablet. Men slukker du helt ned for din mobil eller din tablet, skal der en del til, før du gider at tænde for den igen.