badeland i sverige

 


Badeland i Sydsverige – sjov for hele familien

Med tropiske vand- og lufttemperaturer, rutchebaner, boblebade, bølger og meget mere er en tur i badeland et garanteret ’hit’ for alle.

Aq-va-kul

Badeparadiset

Den gang popprinsessen blev en sexdukke

Dengang Miley Cyrus blev 18 fik mærket Pipedream en midnre hjerneblødning og producerede vux en sexdukke af hende. Den fik titlen Finally Mylie.

Som man måske kunne forestille sig blev den oppustelige sexdukke af pop sangerinden revet væk fra hylderne. Pipdream endte med at have udsagt på under 2 dage. Det tæller så med til historien, at de var nødsaget til at fjerne en del produkter af hende, efter søgsmål.

Men ikke desto mindre var dukken utrolig populær og endte da også på en lang række forsider.

Det var måske de færreste der kunne have forudset, at det ville ende med at blive starten på den Miley Cyrus vi senere hen har fået oplevelsen af. Det var måske meget passende at hun blev lavet som sexdukke alligevel.

Dengang var det dog både en smule grotesk og enormt voldsomt. Hun var kun akkurat blevet små 18 år gammel og lige der på stedet besluttede Pipedream sig altså for at producere en oppustelig dukke med billede af look-a-likes plastret til på emballagen.

Chok tilstande omkring sexdukker

Jeg tror i høj grad godt, at man har kunne forvente at Miley var i et kæmpe chok. Hun var dengang stadig Disney skuespiller for sit eget TV show omkring hendes liv. Men ikke bare det var vildt, for hun havde stadig de brune lokker, som de fleste nok forbinder med hendes yngre dage.

Det gjorde altså, at det var noget så upassende for så stort et mærke som Pipdream at producere en dukke efter hende, som mænd i alle aldre altså havde muligheden for at kneppe og bolle.

Pipedream er en af de største producenter af sexdukker og andre typer sexlegetøj. Primært rettet mod mænd og solo onani. De har tidligere haft kæmpe stor succes med at feature andre stjerner på deres dukker. Ikke mindst Madonna blandt andet, som også blev til en mindre skandale hos dem.

 

sex dukke side

 

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale end nøgne realistiske sex dukker

Overskriften fortæller med stor sandsynlighed Pipedreams marketing afdeling. Om hele direktionen også lige er med på det mantra er så sværere at afgøre.

Ikke desto mindre, tror jeg personligt deres marketing afdeling endte med at ramme plet med netop dette stunt. Det fortæller en side af historien at selve sexdukken lavet som en replika af Miley Cyrus blev udsolgt på så kort tid. Selv salget af den må mere end rigeligt have dækket udgifterne.

Derudover er det altså ikke hver dag, at et mande-sexlegetøjs mærke får lov til at pryde forsiderne på de internationale medier. Så det alene har umiddelbart både gjort flere fysiske butikker og online sexshops mere opmærksomme på, også at sørge for at købe deres mærke hjem til deres virksomheder.

Sexdukke omsætning

Det alene har med garanti øget omsætningen. Derudover har det publikum på varerne med stor sandsynlighed genkendt brandet og derfor også valgt at købe det frem for et andet lignende. Altså ikke nødvendigvis fordi de husker dem på Miley Cyrus historien, men fordi de af en eller anden mystisk grund genkender navnet. Det skaber troværdighed, og som de fleste ved skaber troværdighed altså salg – også af sexdukker.

Aq-va-kul i Malmø er et af Skandinaviens største eventyrs-vandlande og kan byde på avanceret vand-sjov i form af bølgebassin, vandrutchebaner og en hvirvel-kanal, mens der også er sørget for afstressende wellness-muligheder. Trope-stemningen er sikret med en konstant vandtemperatur på 29 grader, mens lufttemperaturen ligger på behagelige 32 grader.

Aq-va-kul

Der er lagt op til masser af aktiv sjov, men samtidig optimale muligheder for ren afslapning og hygge, alt efter temperament. Mor og far kan trygt svømme rundt i det lune vand eller slappe af i et af boblebadene, mens børnene leger og bruger deres energi i børnepoolen, de forskellige bassiner eller den sjove hvirvel-kanal. I den flotte wellness-afdeling kan I dase og slappe af i dampsauna, tør sauna eller et af boblebadene.

Der er lagt op til masser af aktiv sjov, men samtidig optimale muligheder for ren afslapning og hygge, alt efter temperament.

I den tilknyttede “Bade-shop” kan I købe alt det tilbehør, I eventuelt kunne få brug for under et sjovt, aktivt og hyggeligt besøg i Aq-va-kul, samt eventuelle souvenirs til at vise familien eller vennerne derhjemme.

Når sulten uden tvivl melder sig, efter timevis af sjov eller afslapning, kan restauranten tilbyde mange lækre og veltilberedte retter, samt kaffe med hjemmebag, eller blot en is eller andet lækkert til ’den søde tand’.

Tosselilla

I sommersæsonen er

Tosselilla sommerland, som er sydsveriges største forlystelsespark, også en ideél destination når der skal bades og leges i vand. Parken Tosselilla – som også har tivoli, en lille zoologisk have, hoppepuder, go-karts, klatreborge og meget mere – byder på et lækkert vandland med masser af sjove legeaktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Der er flere forskellige pools til rådighed – både for de allermindste og for de lidt større børn og voksne. På store baderinge kan man lade sig føre ned ad den vilde fos, mens Europa’s længste vandrutchebane på 170m. og ’surfingcross’ på gummimåtter garanterer fart og ’action’. I alt byder Tosselilla’s badeland på hele 13 forskellige vandrutchebaner, som bare må prøves. For de mere forsigtige – eller dem som er blevet trætte efter de mange aktiviteter – er der dog også rige muligheder for afslappet badning og ren afstressning i dejligt varmt vand.

Martin & Ketil på Tosselilla Sommarland

Med det store udvalg af spisemuligheder, snack- og isbarer vil ingen i familien mangle noget i løbet af bade- og legedagen i Tosselilla. Der tilbydes flere forskellige typer af mad, herunder pizza, burgere og grill-mad, mens man også nemt finder noget til ’den lille sult’ eller ’den søde tand’. Desuden er der flere picnic-områder til fri afbenyttelse for parkens gæster.

Tosselilla sommer- og badeland ligger godt 15 km. nordøst for Ystad, ved byen Tomelilla, hvilket blot er en behagelig køretur på ca. 50 min. fra Malmö. Skiltningen fra Ystad og omkring Tomelilla er god og gør det nemt at finde frem til Tosselilla.