Artikler

Følg disse råd for at få det bedste ophold på Bornholm

Hvis du er på udkig efter en god ferie på Bornholm, får du her nogle tips til at gøre dit ophold så behageligt og mindeværdigt som muligt.

Book på forhånd

Når du beslutter dig for, hvor du skal bo, kan det betale sig at booke tidligt. Hotellerne på øen har en tendens til at blive hurtigt fyldt op i højsæsonen, så hvis du planlægger at rejse i sommerperioden, skal du sørge for at reservere dit værelse i god tid. Hotel Klippen er f.eks. et meget populært valg.

Tjek efter rabatter

Mange hoteller på Bornholm tilbyder rabatter ved længerevarende ophold og/eller særlige lejligheder som fødselsdage eller jubilæer. Tag et kig på, hvilke tilbud der er tilgængelige, når du booker dit ophold – du kan ende med at spare en hel del penge.

Besøg de lokale attraktioner

Bornholm er hjemsted for en række attraktioner, lige fra de fantastiske strande og charmerende fiskerbyer til kulturelle seværdigheder som historiske slotte. Sørg for at tage lidt tid ud af din kalender til at udforske disse unikke seværdigheder, da de kan gøre dit ophold på Bornholm virkelig uforglemmeligt.

Vælg indkvartering med tekøkken

Det kan være yderst nyttigt at have adgang til et udstyret tekøkken under dit ophold – det betyder, at du ikke behøver at spise ude hver aften for at få et godt måltid mad, hvilket sparer både penge og tid. Kig efter hoteller, der tilbyder muligheder for selvforplejning, når du booker dit værelse. Tjek Hotel Therns for at være garanteret et skønt ophold.

Udforsk naturen

Bornholms naturlige skønhed kan bedst opleves i naturen. Uanset om du er på udkig efter en fredelig gåtur langs stranden eller en eventyrlig vandretur gennem skovene, har øen noget for enhver smag. Sørg for at bruge noget tid på at udforske naturen for at få mest muligt ud af dit ophold på Bornholm.

Medbring din egen cykel (eller lej en)

At rejse rundt på Bornholm på cykel er en fantastisk måde at udforske øen og dens mange attraktioner på – og det er meget bedre for miljøet end at bruge bil eller offentlig transport. Hvis du ikke kan finde en cykeludlejning i nærheden af dig, hvorfor så ikke tage din egen med? På den måde har du let adgang til alle dele af øen.

Nyd det lokale køkken

Ud over at være smuk, Bornholm er også kendt for sin lækre mad. Tag dig tid til at smage på nogle af øens kulinariske lækkerier under dit ophold – du vil ikke fortryde det. Følg alle disse tips, og du er sikker på at få en god og uforglemmelig ferie på Bornholm.