Hytter

Hytter i Sverige – find jeres værelse i Sydsverige her!

Sverige er synonymet med rødmalede hytter med hvide vinduer. Små hyggelige huse, der stråler af hjemlig hygge og varme i naturens mangfoldighed. Det er nye og moderne sommerhuse, ældre hytter eller de traditionelle og utrolige smukke ødegårde der kan ligge langt fra alfarvej.

Man behøver ikke at tage særligt langt væk for at opleve de mange forskellige landskaber og indsøer. Det kan til tider være nok bare at tage nogle få kilometer væk. Så kan man sidde på terrassen ved hytten og se på solnedgangen over den blanke skovsø. Måske kan man være heldig at opleve nogle af Sverige spændende dyr i deres naturlige omgivelser, lige udenfor hytten.

I Sverige findes der hytter i alle omgivelser. Hytter højt oppe i fjeldet eller på en strand ved den lange kyst. Man kan leje en hytte i en "hytteby". Man kan være tæt på en by eller være helt alene i vildmarken med store skove og de dybe søer og der kan sagtens være 10 eller 20 km til den nærmeste nabo.

Hytter er utrolige populære i Sverige. Det er måske fordi at de ligger de i idylliske omgivelser nær en sø eller ved havet eller langt inde i skoven.

Der findes hytter for enhver smag! Kig på kortet for at finde mange forskellige hytter i Sydsverige!

 

 
Naturen i Sydsverige – m…

Ved første øjekast ser naturen i det sydlige Sverige ud som Danmark; landskabet er fladt, opdyrket elle…

 
Småland – de røde hytter…

Småland er det område i Sverige, der har flest søer. Navnet Småland betyder “De små lande”. Tilbage i u…