Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsbaden Yacht Club – midt på den svenske vestkyst

På Stenungsbaden Yacht Club oplever I følelsen af Newport og Atlanterhavsdamper-romantik – i svensk udgave. Hotellet ligger kun 30 minutters kørsel i bil nord for Gøteborg.

Men Stenungsbaden Yacht Club er ikke helt så højtidelig som navnet antyder. Selvfølgelig passer vores stil og indhold til både sejlerlivet og den amerikanske østkyst-kultur. Men vi er altså også et ”nede på jorden” – eller måske snarere ”nede på dækket” – sted. Her kommer både sejlere, ”bolværksmatroser” og folk, der bare vil sidde på en klippe og lade sig berolige af lyden og synet af havet eller nyde den safranduftende fiskesuppe i vores restaurant.


Sportsaktiviteter og velgørende behandlinger
På Stenungsbaden Yacht Club kommer I ikke til at kede jer – med mindre I bevidst kommer med netop det formål. Her er masser af sportsaktiviteter og velgørende behandlinger – for både krop og sjæl – på Bluewater Sports & Health Club, gode muligheder for at gå en runde eller to på en af de otte golfbaner, som ligger indenfor rækkevidde. Eller alle tiders chance for at finde jeres egen helt private klippe i solen! Fredag og lørdag aften skal I gemme lidt energi, for der spiller nogle af Sveriges bedste danseorkestre op i vores bar ”Stars and Stripes”.

Her er slapper I af på dejlige værelser
Mellem alle aktiviteterne og afslapningen i solen kan I nyde både middag og havudsigten. Og vi har selvfølgelig ikke glemt, at efter en aktiv dag ved vandet – og måske aften sammen med bandet – er det rart at kunne hvile ud på et behageligt og stilfuldt værelse. Og lige meget om I bor i dobbeltværelser eller i en af vores større suiter, er jeres værelse indrettet i skøn Newport stil med alle bekvemmeligheder.

Kontakt
Tlf. Reception +46 (0)303 726800 eller Karin Åkerman +46 (0)303 72 68 07

www.stenungsbaden.se


 

 
Spa i Halland – her er v…

Spa -og kurophold er en levende tradition i Halland. Forkælelse både krop og sjæl.

 
Vestsverige – velvære i…

I Vestsverige kan I slappe af og finde ægte velvære i harmoni med naturen. Mange steder i Vestsverige k…