tosselilla sommarland


Tosselilla Sommarland

Denne dejlige sommerpark er opdelt i flere temabaserede områder som har noget for enhver.

Tosselilla er Skånes største forlystelsespark. Den ligger i naturskønne omgivelser med store grænne områder, lige udenfor Tomelilla.

Sommerlandet med store hoppepuder og meget andet sjovt, Motorlandet med go-karts og motorbåde, Tarzanskoven med forhindringsbane og forskellige tamme dyr, samt endelig Tivoliland, der er fyldt med karruseller for alle i familien.

Tosselilla’s sjove vandland er én af parkens højdepunkter og mest populære attraktioner i sommerhalvåret. Her er masser af forskellige børnepools, legeredskaber og vandrutsjebaner for alle. Blandt de sjove forlystelser i vandlandet er den store vilde Fos, hvor man kan lade sig føre afsted af strømmen i store bløde baderinge, samt Europas længste vandrutsjebane på hele 170m.

Med det store udvalg af spisemuligheder, snack- og isbarer vil ingen i familien mangle noget i løbet af bade- og legedagen i Tosselilla. Der tilbydes flere forskellige typer af mad, herunder pizza, burgere og grill-mad, mens man også nemt finder noget til ’den lille sult’ eller ’den søde tand’. Desuden er der flere picnic-områder med grill-muligheder til fri afbenyttelse for parkens gæster.

Tosselilla sommer- og badeland ligger godt 15 km. nordøst for Ystad, ved byen Tomelilla, hvilket blot er en behagelig køretur på ca. 50 min. fra Malmö. Skiltningen fra Ystad og omkring Tomelilla er god og gør det nemt at finde frem til Tosselilla.

Tosselilla Skånes sommarland AB

Tosselilla Sommarland

Telefon
+46(0)41714040
Mail
[email protected]
Websted
Læs mere på Tosselillas egen hjemmside. Klik her
Adresse

Svampakorset
273 97 Tommelilla
Sverige